Avontuur regio Eindhoven: Te gek skatepark van 2800m2 - freestyle, street en transtion

Area 51 Skatepark in Eindhoven

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(121)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
14 februari 2014

Coolste skatepark dat ik ooit gezien heb! De hal is meer dan 3.000 m2 groot en heeft ook nog eens een super vette bowl, een soort ingebouwde kuip alleen dan heel groot waar je hele leuke trics in kan doen! Een keer per jaar wordt een groot gedeelte van het park verbouwd om er voor te zorgen dat het een afwisselend park blijft!

lees meer ›

Een echte trekpleister van Area 51 is de MU-bowl

Area 51 bevindt zich in het pand SEU, het heeft een skatefaciliteit van 2800m2, een skateschool van 170m2, een werkplaats van 200m2 en zelfs een horeca van 300m2. Er is dus aan alles gedacht!

Area 51 is een trainingsfaciliteit voor verschillende disciplines: freestyle, street en transition. Dat is goed te zien aan het grote gedeelte faciliteit die hier aan geweid is.

Area 51 is een trainingsfaciliteit voor verschillende disciplines: freestyle, street en transition. Dat is goed te zien aan het grote gedeelte faciliteit die hier aan geweid is.

Elk niveau is welkom bij Area 51 van beginner tot gevorderden iedereen kan hier komen om zijn trics te laten zien of te oefenen. Voor de beginnelingen is er een mogelijkheid om skate-lessen te volgen. Area 51 kunnen de obstakels verplaatsten om zo het juiste niveau te vinden. Er is ook een mogelijkheid om daar een feestje te vieren. Dan mag alleen de groep die het gehuurd heeft op die plek komen.

Voor de transitionskaters zijn er ramps te vinden met verschillende hoogtes en combinaties. Zo is het voor hun ook elke keer nog een uitdaging om goed te landen. Een echte trekpleister van Area 51 is de MU-bowl dit biedt de transitionskater een ultieme faciliteit. Het heeft een grote aantrekkingskracht op de gevorderde transitionskaters en die komen ook van alle hoeken en gaten uit Nederland om het te proberen.

De “street”course is samengesteld uit alle elementen die de straat nabootsen, trappen, gaps, hips en blokken.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Area 51 Skatepark

Area 51 Skatepark
Klokgebouw 51
5617 AB Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0402341060

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten