Dagje uit regio Alphen aan den Rijn: Prachtig vogelpark - spannende vogeldemonstraties bijzondere neushoornvogels

Avifauna in Alphen aan den Rijn

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(109)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
13 januari 2014

Wat een prachtig park is dit! Heel anders dan een wat je gewend bent van een dierentuin. Dit is echt een natuurpark. De mooiste vogels heb ik hier gezien! Ook de vogelshow was interessant! Ik mocht naar voren komen en kreeg een hele grote handschoen aan, een grote roofvogel gaat straks uit mijn hand eten..... de spanning stijgt, hou ik het goed vast, ben ik straks mijn duim kwijt......... Later is het een stuk minder bedreigend als ik met nectar tientallen parkieten op mijn hoofd, armen mag...

lees meer ›

In Avifauna leeft de grootste kolonie flamingo's van Europa!

In dit vogelpark kun je je echt een hele dag heel goed vermaken. Voer zelf de honingpapegaaien (lori's) en voel ze op je hand kriebelen als je op je hand komen zitten voor een cupje nectar. In de spannende vogeldemonstraties vliegen de uilen en roofvogels rakelings over je hoofd en is te zien hoe een kuifseriëma haar prooi doodt. Breng ook een bezoekje aan de Filipijnenhal waar vogels drinken uit de sawa's en de neushoornvogels hun bijzondere geluiden laten horen. En in het Cubaanse brakwatermoeras wacht een roze wolk van flamingo's. In Avifauna leeft de grootste kolonie flamingo's van Europa! 

Speeltuin

Uitgevogeld? Kinderen kunnen zich lekker uitleven in de reusachtige speeltuin met de hoogste glijtoren van Nederland! Klim, glij en schommel naar hartenlust en spring op de megatrampoline. Of waag je in de botsauto's en de bootjes!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Avifauna

Avifauna
Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0172487575

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten