Weekendje weg regio Schipluiden: Deze B&B is gevestigd in een gerenoveerde 17e-eeuwse boerderij

B&B Rechthuis van Zouteveen in Schipluiden

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(122)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
21 februari 2014

De ligging van deze B&B is natuurlijk uniek. En dan die grote living en comfortabele entourage... Je krijgt direct een thuisgevoel. Een prachtige rustgevende plek is dit. En als je de recensies overal terugleest: spreekt de gastvrije houding van de eigenaren enorm aan.

lees meer ›

Authentiek Hollandser dan dit wordt het niet in een landelijke, waterrijke omgeving

Deze B&B Rechthuis van Zouteveen is gevestigd in een gerenoveerde 17e-eeuwse boerderij. Hier heb je het gevoel er 'even tussen uit' te zijn in een omgeving waarin je je thuis voelt. Wat een prachtig en romantisch plekje is dit in het overgrote groene landschap. Dit is een geslaagde combinatie tussen modern en Hollandse nostalgie. De B&B is zeer smaakvol ingericht met antieke meubels en valt als een warme jas over je heen bij binnenkomst.

Vervelen hoef je je niet. Er liggen twee sloepjes (max. 8 personen per boot) aan het water voor de deur die je kunt huren.  Dit is tevens een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. De stranden van Zuid-Holland en het Westduin-natuurpark liggen op een half uurtje rijden.

De realisatie van B&B Rechthuis van Zouteveen is mede mogelijk gemaakt door het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Begrijpelijk, want authentiek Hollandser dan dit wordt het niet. 

Zoals het hoort bij een B&B wordt dagelijks een kakelvers ontbijtje geserveerd. Uiteraard is er ook gratis WIFI aanwezig. De moderne kamers van het Rechthuis van Zouteveen zijn voorzien van een flatscreentelevisie. Tevens hebben alle kamers een eigen moderne badkamer.

Wil je toch de drukte en gezelligheid opzoeken? Den Haag, Rotterdam, Delft en Vlaardingen ligt op een steenworp afstand.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B Rechthuis van Zouteveen
Vlaardingsekade 57
2636 BD Schipluiden

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0152611454

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten