Eten en drinken regio Utrecht: Prachtig oud badhuis omgetoverd tot hotel - restaurant

BADHU in Utrecht

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(122)

Gespot door: Berenice Barbosa
24 januari 2014

Dit is anders, oosters, hip, gezellig, relaxed. Genieten! Een mooie trendy zaak die ik graag zo om de hoek had willen hebben zodat ik er weekelijks kon eten. Een oud badhuis dat ze helemaal naar Oosterse sferen hebben omgebouwd, echt mooi! Helaas woon ik bij Rotterdam... Dit hotel is mijn persoonlijke favoriet van Utrecht zal zou ik iedereen warm aanbevelen.

lees meer ›

Genieten in Arabische sferen

Iets buiten het centrum van Utrecht ligt Badhu, een oud badhuis dat compleet is omgetoverd naar een restaurant met Arabische sferen met een achttal hotelkamers. Dit is echt iets anders. De hotelkamers hebben ieder een eigen kleur, sfeer en de Arabische uitstraling uit 1001 nachten.

Alle kamers hebben een luxe badkamer, minibar, flatscreen televisie, gratis WiFi en een Nespressomachine. In het restaurant op de begane grond kunt u helemaal in stijl genieten van lekkere Arabische gerechten.

Het hotel is zowel met de auto als openbaar vervoer goed te bereiken. In de omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de deur stopt een bus, die u in 8 minuten naar Utrecht Centraal Station brengt.

 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit BADHU

BADHU
Willem van Noortplein 19
3514 GK Utrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0302720444

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten