Eten en drinken regio Breda: Kijk door de glazen vloer hoe de chef's een verdieping lager zich staan uit te sloven

Binnen Breda in Breda

Beoordeling: (8) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(139)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
24 december 2013

Als er een restaurant in Breda is dat overal met kop en schouders bovenuit steekt, dan is het restaurant Binnen wel. Wauw, wat een spectaculair buitenterras in de oude vismarkt! Het prachtige monumentale pand stamt uit de 18e eeuw. Het was voor mij wel even zoeken naar de ingang. Een klein beetje verstopt. Maar als je eenmaal binnen bent, sta je voor een leuk aangeklede ruimte. Behalve een wijnbar en een restaurant hebben ze hier ook nog private dining en daar zit je bijna met je stoel in de...

lees meer ›

Een stijlvol restaurant in een prachtig monumentaal pand

Restaurant Binnen, een begrip in Breda, is gevestigd in een monumentaal brouwerijpand. Op de begane grond tref je naast het terras de warm en stijlvol ingerichte wijnbar aan. Een verdieping hoger is het restaurant gehuisvest, waar je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat à la carte – uitgebreid of simpel – in alle prijsklassen kunt eten. Door de twee glazen plateaus in het midden van de vloer heb je zicht op de bedrijvigheid in de lager gelegen keuken en wijnbar. Op de bovenste verdieping bevindt zich een mooie en trendy club met prachtig uitzicht over de Bredase haven en binnenstad.

Het menu van het restaurant laat zich inspireren door verschillende buitenlandse keukens, maar vooral door de Franse. De vlees- en visgerechten zijn verfijnd, smaakvol en fraai opgemaakt. Chefkok Joost Flink werkt hoofdzakelijk met verse producten om pure en spraakmakende smaakcombinaties te kunnen serveren.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Binnen Breda

Binnen Breda
Haven 21A
4811 WL Breda

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0765200401

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten