Eten en drinken regio Breda: Niet koken met de kerst! Win dit traiteurmenu voor zes personen

Binnen Breda in Breda

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(103)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
24 december 2013

Als er een restaurant in Breda is dat overal met kop en schouders bovenuit steekt, dan is het restaurant Binnen wel. Wauw, wat een spectaculair buitenterras in de oude vismarkt! Het prachtige monumentale pand stamt uit de 18e eeuw. Het was voor mij wel even zoeken naar de ingang. Een klein beetje verstopt. Maar als je eenmaal binnen bent, sta je voor een leuk aangeklede ruimte. Behalve een wijnbar en een restaurant hebben ze hier ook nog private dining en daar zit je bijna met je stoel in de...

lees meer ›

Restaurant Binnen, een begrip in Breda

Restaurant Binnen, een begrip in Breda, is gevestigd in een monumentaal brouwerijpand. Door de twee glazen plateaus in het midden van de vloer heb je zicht op de bedrijvigheid in de lager gelegen keuken en wijnbar.

Dit unieke restaurant geeft de bezoekers van Bijzonder Plekjevrij een heel bijzonder kerst cadeau! Heeft u geen zin om deze kerst uren in de keuken te staan, maar wilt u wél thuis genieten van een heerlijk kerstdiner? Dan is het traiteurmenu echt iets voor u! Restaurant Binnen Breda wenst u een 100% procent Christmas!

TAG& WIN - Wie gunt u dit mooie kerstcadeau? Ga naar https://www.facebook.com/bijzonderplekjevrij Share deze actie en tag uw vrienden of familie die u dit cadeau wilt geven. Op 1 januari 2014 maken we de winnaar bekend.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Binnen Breda

Binnen Breda
Haven 21A
4811 WL Breda

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0765200401

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten