Weekendje weg regio Breda: Negen nachtelijke escapades - zoals de Lodge Suite bij Hotel Bliss

Bliss Hotel in Breda

Beoordeling: (5) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(136)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
3 februari 2014

Hotel Bliss is bij binnenkomst al indrukwekkend! De doorloop langs het hotel is een hele mooie gang die uitkomt op een binnenterras van restaurant Chocolat. Met hun 9 verschillende thema suites kan je jezelf daarna wel weer vermaken! Alles ziet er top, verzorgd en schoon uit. Aanrader!

lees meer ›

De kamers zijn ingericht voor loungen én zakendoen

Wat een mooi concept! Bij Bliss hotel hebben ze verschillende themasuites. Zoals de Lodge Suite met hertenkoppen aan de muur voor de jagers-onder-u tot de Dickens & Jones Suite voor de stijlvolle levensgenieter. Van de Business Suite met werkhoek en grote vergadertafel tot de Wedding Suite met bubbelbad van 3 bij 4 meter, dakterras en maanlicht!

Alle suites zijn voorzien van een open haard, flatscreen televisie en gratis wireless internet en indien gewenst een dvd speler. Maar het bijzondere blijft dat elke suite een andere belevingswereld oproept. Negen suites, negen nachtelijke escapades. Oftewel negen surrealistische 'avondjes uit'.

Voor het ontbijt is in Bliss Hotel zelf een sfeervolle ruimte beschikbaar. Voor lunch en diner is er het naastgelegen Restaurant Chocolat dat net als Bliss super verzorgd is en op en top professionele bediening heeft. (Én  een mooi buitenterras!).

 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Bliss Hotel

Bliss Hotel
Torenstraat 9
4811 XV Breda

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0765335980

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten