Weekendje weg regio Breda: Overnachten in luxe appartment in historisch Breda met directe toegang Merkx tuinen

Breda Suites in Breda

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(106)

Gespot door: Berenice Barbosa
3 december 2013

Breda Suites is recent geopend maar valt nu al op door hun luxe en moderne inrichting. De ligging is perfect, laat je auto maar lekker staan als je het historische en gastvrije Breda wilt ontdekken. Historische details vind je ook terug in de inrichting van Breda Suites, net als de Brabantse gastvrijheid. Het appartement ligt in een monumentaal pand en als je er overnacht wandel je de volgende dag letterlijk zo door de historie van Breda. Ik zeg, doen!

lees meer ›

Modern en sfeervol met historische details bij Breda Suites

Breda Suites biedt een ruim en luxe appartement voor een heerlijk weekendje weg in Breda. Het appartement ligt op een bijzondere plek in het historische hart van de stad. Het stadspark, de Grote Markt met zijn gezellige horeca en de winkels liggen letterlijk om de hoek.  Ervaar het zelf en ga op ontdekking in gastvrij en bourgondisch Breda!

De inrichting van het appartement past perfect bij de sfeer van de historische omgeving, stijlvol en smaakvol. De grote ramen laten veel licht binnen, het trappenhuis is statig en tegelijkertijd elegant en de woonkamer ademt de sfeer van thuis. Twee ruime slaapkamers, met de luxe en het comfort van een hotel, bieden plaats aan vier personen. De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche en een geïntegreerde muziekinstallatie (radio). De keuken is volledig uitgerust, er staat een lange eettafel die uitnodigt tot lang tafelen, maar, het is maar de vraag of je daar aan toe komt met alle gezelligheid van Breda op loopafstand.

Aan de achterzijde van de Breda Suites ligt de Merkx tuin. Gasten van Breda Suites hebben direct toegang tot deze oase in de stad. Verlaat je aan de voorzijde de Breda Suites dan sta je in het hart van de stad. Een terrasje pikken op de markt, de stad ervaren tijdens een boottocht over de singels, genieten van verrassende winkels en heerlijke lunchadresjes, kortom: Breda is absoluut een luxe overnachting waard!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Breda Suites

Breda Suites
Catharinastraat 24c
4811 XJ Breda

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0612300944

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten