Eten en drinken regio Rotterdam: Burgertrut - overheerlijk vegetarisch en biologische burgers

Burgertrut in Rotterdam

Beoordeling: (5) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(145)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
24 februari 2014

Eindelijk een gezellig, goed en verantwoord burgerrestaurant. Goede kwaliteit en leuk geprijsd. Prachtige plek in deze kunsthal met industriële look. Het eten is ook geweldig, zowel de vegetarische als biologische burgers zijn met liefde klaargemaakt. En dat proef je.

lees meer ›

Een leuke, alternatieve plek waar je voor (heel) weinig geld verantwoord kunt eten

In de hippe kantine van Roodkapje, één van de meest eigenzinnige kunstcentra van Rotterdam, vind je het bijzondere tentje Burgertrut. Deze serveert de lekkerste homemade vegetarische en biologische burgers. Wat dacht je van een Bollywood-, Ciao Marco- of Tel Aviv-burger? Naast deze overheerlijke burgers met een internationale twist serveert Burgertrut ook Fritz Cola en diverse organische biertjes. De beleving bij Burgertrut ligt in lijn met een stad als Berlijn, en dat komt mede door de industriële sfeer die hier heerst.

Een prima en eerlijk alternatief als je zin hebt in een vlotte hap, maar geen junk van fastfoodrestaurants wilt eten. Een leuke keus voor vegetariers en flexitatiers. Je krijgt hapbare porties, dus je kunt na je bestelling jezelf ook nog even helemaal tegoed doen aan de taarten die ze hier zelf bakken! De prijzen zijn hier ook prima overigens, niks te klagen.

In hetzelfde gebouw tref je Roodkapje aan, een plek waar culturele expo's en events worden georganiseerd. De combinatie van kunsthal en burgertent is bijzonder genoeg voor een vermelding op Spotzter.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Burgertrut

Burgertrut
Boomgaardsstraat 71
3012 AX Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0123456789

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten