Eten en drinken regio Den Bosch: Café Bar le Duc - heerlijke borrelplek met eigen brouwerij

Café Bar le Duc in Den Bosch

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(117)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
4 februari 2014

Als je binnenkomt verwacht je eigenlijk een normaal kroegje. Tot mijn grote verassing heeft dit kleine leuke donkerbruine kroegje een eigen brouwerij waar het personeel gepassioneerd over vertelt. Je kunt hier komen om een heerlijk eigen gebrouwen biertje te drinken maar voor een lekker gerecht ben je hier ook op het juiste adres. Echt een leuke combi een brouwerij en een café!

lees meer ›

Naast het café is er ook een heuse brouwerij.

Café Bar le Duc is de ideale plek om na een drukke dag even lekker te borrelen. Het is leuk om met vrienden of familie te gaan maar in je eentje is het ook erg gezellig je vindt namelijk altijd een gesprekspartner. Café bar le duc is elke dag geopend voor de à la carte lunch. Er is plek aan de bar, aan de tafel en als het lekker weer is kunt u genieten van ons terras. Er zijn in totaal 18 tafels waar je heerlijk kan eten maar voor een makkelijke hap is er ook genoeg ruimte bv gezellig aan de bar.

Als u met meer dan tien personen bent dan is er een optie om twee sta-tonnen achter in de zaak te reserveren. Dit is ideaal voor een informele borrel, ter afsluiting van een vergadering of gewoon voor de gezelligheid! Een andere opties is om de borrel in de opkamer te houden hier wordt doorgaans gedineerd maar is ook voor grote groepen zeer geschikt. Op diezelfde opkamer wordt zeer binnenkort een extra bar gerealiseerd.

Mocht u met een grote groep willen dineren en zelfs een dansje willen wagen dan kan dat ook! De ‘Muike’ zaal is daar ideaal voor. Door de grote van de zaal kan die voor veel verschillende doeleinden worden ingezet.

Naast het café is er ook een heuse brouwerij. De brouwerij is begonnen als een hobby in de spoelkeuken. Door een oud recept te gebruiken en een groter pand over te nemen is het nu de tweede grootste brouwerij uit Den Bosch! De naam van het bier is het Kolleke oude Jan.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Café Bar le Duc

Café Bar le Duc
Korenbrugstraat 5
5211EG Den Bosch

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0736136915

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten