Eten en drinken regio Utrecht: In Café Tilt in hartje Utrecht brengen ieder weekend verschillende dj's de beste dansbare, funky klanken ten gehore

Café Tilt in Utrecht

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(128)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
6 februari 2014

Door een smalle straat kwam ik bij eetcafé Tilt, dat vroeger een studentenkroeg was. Het café is voor iedereen toegankelijk, maar vooral twintigers en dertigers weten het goed te vinden. De retro-inrichting met houten meubulair creëert een warme sfeer en het eten is er top. Café Tilt heeft ook nog superleuke bandjes en dj’s in het aanbod om je avond compleet te maken.

lees meer ›

In Tilt hangt altijd een enorm gezellige en ontspannen sfeer

Je vindt café Tilt aan de rand van de Utrechtse binnenstad, tussen de Stadsschouwburg en de Voorstraat in. Onder alle weersomstandigheden kun je warm en droog op het terras terecht dat uitkijkt het Lucas Bolwerk en de Wittevrouwensingel. En binnen tref je een overvolle spelletjeskast aan en een bierassortiment dat net zo veranderlijk is als de seizoenen. In de vroege avond is er ook een lekker hap eten verkrijgbaar.

Maar café Tilt onderscheidt zich echt door de bijzondere aandacht die er aan muziek wordt besteed. Niet alleen draait het personeel de juiste muziek voor elk uur van de dag, maar worden er regelmatig muziekevenementen georganiseerd en nemen in het weekend de Tilt!-dj’s het tot in de kleine uurtjes over. Er wordt hier dan ook volop gekletst, gedanst en geflirt. Een fijne uitgaansgelegenheid in hartje Utrecht!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Café Tilt

Café Tilt
Lange Jufferstraat 62
3512 EE Utrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0302316629

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten