Eten en drinken regio Rotterdam: Italiaanse espressobar met overheerlijke lunchgerechten en eerlijke ingrediënten

Caffe Booon in Rotterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(103)

Gespot door: Berenice Barbosa
27 januari 2014

Ik kreeg helemaal het gevoel alsof ik in Italië op vakantie was, overheerlijke koffie en authentieke Italiaanse tapas en een prettige service. Als je hebt gegeten en je wilt dit thuis ook maken dan legt de bediening de ingrediënten voor je klaar en kun je zelf thuis aan de slag. Als je houdt van Antipasti, een broodje Mortadella, originele Mmmmozzarella di Bufala, piadine of een heerlijk croissantje met Nutella, dan kan Boon je daar zeker mee verblijden.

lees meer ›

Echt alles is Italiaans: heerlijke gerechten, koffie, wijnproeverijen en barista workshops, Italiaanse eenvoud en verse ingrediënten

Bar Boon is een prachtige Italiaanse eetwinkel en espressobar. De zaak onderscheidt zich met zijn ambachtelijke producten en open sfeer.

Het is duidelijk een ontspannen ontmoetingsplek voor medewerkers, studenten en bezoekers. Het assortiment bonen van Bar Boon is vers en wordt dagelijks met zorg bereid en verpakt.

Echt alles is Italiaans, de heerlijke gerechten, koffie, wijnproeverijen en barista workshops, italiaanse eenvoud en verse ingrediënten, Limoncello en scropina drankjes. Geen tosti’s maar pendinai’s en parmaham en de echte buffel mozarella. Ze hebben recent ook een keurmerk gekregen voor de producten die ze gebruiken (Qual Italia keurmerk). 

Je kunt aanschuiven voor een latte machiato en kip/avocado sandwich, of binnenlopen voor een Caesar-salad en een bosvruchten smoothie mee te nemen. En de barista's bereiden graag uiteenlopende koffie variaties voor je.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Caffe Booon

Caffe Booon
Proveniersstraat 33
3033 CG Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0107370782

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten