Eten en drinken regio Utrecht: Bij deze particuliere koffiezaak leer je Utrecht waarderen

Carla's Conditorie in Utrecht

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(103)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
17 februari 2014

Een super schattig conditorietje dit. Je kan hier genieten van allerlei vers gemaakte producten en ook van dingen die je nog nooit hebt gezien zoals “verloren brood”. Dit is brood met alle taartrestanten erin en het smaakt fantastisch. Voorin de winkel kun je lekker gaan zitten en wat taartjes uitproberen onder het genot van een drankje. De tweede ruimte die ze beschikbaar hebben is ingericht als een huiskamer. Zo voel je je gelijk helemaal thuis.

lees meer ›

Alles kan worden meegenomen als lunch of tussendoortje, maar ook in de gezellige woonkamer of voorkamer worden genuttigd

Hier ga je zitten als je even rustig wilt zitten en genieten van de stad onder het genot van een goede kop koffie en een goed vullende lekkernij of complete lunch. Als Utrechter ben ik mijn stad opnieuw gaan waarderen dankzij Carla's. Het blijft toch gewoon zo tof om nieuwe plekjes te ontdekken. Ze zitten hier nog niet zo lang, dus ze lijken hier wel nog meer hun best voor je te doen zodat je vaker terug komt. Heel erg leuk om te zien.

En wat een lieve mensen werken hier. Je merkt toch echt wel het verschil tussen een particulier koffiezaakje en een keten zaak. De eigenaresse is zelf altijd aanwezig, wat de kwaliteitsstandaard toch echt hoger maakt dan wanneer er alleen medewerkers aanwezig zijn. Dit merk je als je beetje een fijnproevertje bent.

Alles wordt met speltmeel gebakken en waar mogelijk met biologische en duurzame ingrediënten bereid. Omdat alle ingrediënten dagvers zijn verandert het menu met de seizoenen mee.

Je kunt jouw bestelling meenemen als lunch of tussendoortje, maar ik zou persoonlijk aanbevelen op het knusse terrasje te gaan zitten of gewoon in de zaak. Je moet wel mazzel hebben voor een plekje, want het is een klein zaakje!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Carla's Conditorie

Carla's Conditorie
Achter de Dom 6
3512 JP Utrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0624436632

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten