Dagje uit regio Breda: Grootste muziek, dans, cabaret en opera aanbod van Nederland

Chassé Theater in Breda

Beoordeling: (0) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(114)

Gespot door: Berenice Barbosa
17 december 2013

The show must go on! En dat zeker bij het Chassé Theater! Want als het geen Broadway show is, dan kan je ook kiezen voor cabaret, of moderne dans, of luister naar het symfonisch orkest, of misschien toch een opera... ik kan zo nog wel even doorgaan! Ze staan bekend om het meest uitgebreide aanbod en dan ook nog eens in een prachtig gebouw in Breda. Absoluut bijzonder!

lees meer ›

Broadway Musicals, symfonische orkestmuziek, klassiek ballet, moderne dans, cabaret, ze bieden het allemaal bij het Chassé Theater

Wist jij dat de vroegste tekenen van een theaterleven in Breda al uit 1727 dateren? Wij ook niet! De accommodatie toen was kleinschalig,maar Breda was wel de eerste Brabantse stad met een actief theaterleven. Het Chassé Theater gaat terug tot het jaar 1814 en ging van start als 'Comedie' en werd later 'Schouwburg'.

Nu is het bekend als het Chassé Theater en bieden ze ruim 300 theatervoorstellingen en 365 dagen film. Daarnaast kan je hier terecht voor opera, dans, muziek, musical, en cabaret in al hun verschijningsvormen. De verscheidenheid van het programma maakt het Chassé Theater uniek in Nederland.

Geen enkel theater biedt deze diversiteit, van grote Broadway-musicals tot kleine vlakke-vloer experimenten, van symfonische orkestmuziek tot uitheemse volksmuziek en van avondvullend klassiek ballet tot post-moderne dans. Tel daar bij op, de hippe bar FRONT, de sfeervolle Brasserie in de oude Kloosterkazerne en een gebouw vol schoonheid ontworpen door Herman Hertzberger! Mocht je dus even niet weten wat je dit weekend gaat doen dan staat er vast iets tussen op de agenda van het Chassé Theater.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Chassé Theater

Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

076-5303131

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten