Eten en drinken regio Rotterdam: De kookfabriek: om te leren koken en proeven in prachtig rijksmonument Loydkwartier

De Kookfabriek Rotterdam in Rotterdam

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(118)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
6 februari 2014

De Kookfabriek in Rotterdam ziet er prachtig uit. Dankzij de stoere pilaren en de robuuste houten balken van het monumentale pand sluit de het interieur van de kookstudio mooi aan bij het industriële design van de oude Rotterdamse haven. Bij de Kookfabriek wordt gekookt met seizoensingrediënten. Per gerecht worden maar vijf ingrediënten gebruikt (naast basisingrediënten als bloem en boter). De recepten zijn stuk voor stuk bijzonder, maar wel toegankelijk zodat je ze ook...

lees meer ›

Er is plaats voor groepen van 8 tot 140 personen.

Na Amsterdam en Den Haag heeft nu ook Rotterdam zijn eigen Kookfabriek. De nieuwste Kookfabriek bevindt zich in het St. Jobsveem, een rijksmonument en voormalig pakhuis in het Loydkwartier van het oude havengebied van Rotterdam en biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid tot culinair entertainment voor kleine en grote groepen. Je kunt er ook masterclasses volgen van bekende chefs. De Kookfabriek is dé plek om te leren koken en proeven, maar biedt ook ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en presentaties. De open ruimte kan worden opgedeeld in meerdere kleine ruimtes voor kleine groepen of gelijktijdige sessies.

Een kookworkshop in De Kookfabriek volgen is een bijzondere ervaring. De chef ontvangt je met een hapje en een drankje en na zijn uitleg van het menu ga je aan de slag in een van onze compleet uitgeruste kookeilanden. Nadat je samen met je vrienden of collega’s alle maaltijden bereid  hebt, ga je aan tafel om te genieten van het resultaat. Er zijn natuurlijk meer kookstudio’s in Rotterdam, maar De Kookfabriek onderscheidt zich door een unieke locatie én het feit dat er plaats is voor groepen van 8 tot wel 140 personen. Van intiem tot groots, koken en eten is hier een bijzondere ervaring.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit De Kookfabriek Rotterdam

De Kookfabriek Rotterdam
Lloydstraat 24
3024 EA Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0102680063

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten