Eten en drinken regio Zwolle: Geniet van je eten op 50 meter hoogte!

De Koperen Hoogte in Zwolle

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Denice Satink
17 april 2014

Wauw dit is gaaf! De uitstraling als je binnen komt daar zeg je “u” tegen. In deze oude watertoren heb ik op 50 meter hoogte mogen dineren. Allerlei kleine culinaire gerechtjes maakten het diner voor mij smaakvol. Het restaurant is omgeven door glas en draait in een tijdsbestek van ruim 3 uur rond de keuken in het voormalige waterreservoir van de toren. Met uitzicht over Zwolle en omgevende dorpen is het dineren bij de Koperen Hoogte erg spectaculair.

Naast dat het diner heerlijk was, heb ik hier ook fantastisch geslapen. Hoe kan dit ook anders. Het interieur is stijl- en smaak vol. Met de glazen lift gaat u naar boven waar je overigens al prachtig uitzicht hebt. Zodra je de bovenste verdiepingen hebt bereikt zijn hier ruime en luxe hotelkamers. In de kamer zit een jacuzzi, stoom cabine waar je heerlijk in kan relaxen en genieten van een overnachting.

Bij De Koperen Hoogte ontbreekt u aan niets. Zo hebben zij een golftuin van een 18 holes par 3 baan waar u heerlijk een balletje kan slaan. Deze baan is open voor zowel de mensen met een GVB of baanpermissie, als zonder.

Heb je zin om te lunchen, dineren, overnachten of gewoon een balletje te spelen op de golfbaan? Dan gaat er bij De Koperen Hoogte een wereld voor je open!


Beeld materiaal: De Koperen Hoogte

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

3

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit De Koperen Hoogte

De Koperen Hoogte
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0529-428428

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten