Dagje uit regio Rotterdam: De Machinist

De Machinist in Rotterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(135)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
4 februari 2014

De machinist is een plek waar alles bij elkaar komt. Van zakenman tot student en huismoeder! Een gezellige boel dus. Lekker een bakje koffie drinken op z'n Rotterdams of wat eten, is allemaal prima! Vooral de locatie is erg leuk. De ruimte, het uitzicht en de sfeer. Kortom een perfecte plek om een pitstop te maken!

lees meer ›

De Machinist

De Machinist is een café-restaurant maar wordt ook gebruikt voor veel andere activiteiten. Zoals feestjes, congressen, lunches, vergaderingen noem het maar op bij de Machinist kan het!

Ook is de machinist een ideale plek om te trouwen, er is namelijk een heuse trouwlocatie die je de dag van je leven niet doet vergeten. Maar er is nog meer, er is zelf een kleine filmzaal die voor 35 personen een hele leuke dag kan opleveren.

Er kan ook lekker gegeten worden in het restaurant, al vanaf 11.00 kunt u daar terecht. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en biologische producten. Het Rotterdamse Tafeltje Vol, een selectie van de diverse voor-, hoofd- en/of nagerechten, is de handtekening van het keukenteam.

Op de zondag biedt de Machinist een cultuur programma met daarin jazz, comedy film en dans. Dat is leuk voor jong en oud!

Tevens is er een opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit is natuurlijk erg handig voor de mensen met kleine kids!

De Machinist laat mensen elkaar ontmoeten, er komen daarom ook veel verschillende mensen over de 'vloer' bij de Machinist. Wanneer gaat u langs? Stem nu op de Machinist en laat zij die 100 stemmen halen!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit De Machinist

De Machinist

Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten