Uit met kinderen regio Eindhoven: Leerzaam dagje uit, geweldige avonturen en creatieve kinderworkshops

De Ontdekfabriek in Eindhoven

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(114)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
6 december 2013

Ik wilde weer 10 zijn toen ik hier binnenkwam, geweldig! Hier wordt zó creatief gespeeld met beeld en de creativiteit van die kinderen wordt zo mooi geprikkeld. Als ouder kun je je kinderen helpen met hun uitvindingen en na een paar uur hard werken kunnen jullie bijkomen met een heerlijk hapje en drankje in het barretje of op het terras. Oh, en trek de kids wel wat oude kleren aan.

In een oude verlaten fabriek beleef je avonturen met bijzondere bouwwerken en attracties

In een oude verlaten fabriek beleef je avonturen met bijzondere bouwwerken en attracties. Je ontdekt de techniek erachter en werkt aan je eigen creaties Dus kom meebouwen! Pap en mam doen mee of genieten van een hapje of drankje in het barretje. 

Ga bijvoorbeeld samen met je kinderen - want misschien kan je nog profiteren van hun onschuldige creatieve brein - naar de Ontdekfabriek. In deze oude verlaten fabriekshal op Strijp-S beleef je samen met je kinderen een geweldig avontuur. Na het bekijken van de speelfilm ‘De Uitvinders en Het Zonnewiel’ kun je zelf aan de slag met creatieve workshops. Zo kun je een mechanisch circus bouwen of je eigen filmpje maken. De prachtige filmrekwisieten kun je niet alleen bezichtigen, maar het zijn ook geweldige speelobjecten om je eigen avontuur mee te beleven. 

Als ouder kun je je kinderen helpen met hun uitvindingen en na een paar uur hard werken kunnen jullie bijkomen met een heerlijk hapje en drankje in het barretje of op het terras. Binnen in De Ontdekfabriek is het bovendien heerlijk koel. Oh, en trek wel wat oude kleren aan.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit De Ontdekfabriek

De Ontdekfabriek
Torenallee 22
5617 BD Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten