Eten en drinken regio Amsterdam: Gezellig Amsterdams cafe met heerlijke dagschotels op de Dappermarkt

De Ponteneur in Amsterdam

Beoordeling: (0) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(121)

Gespot door: Lars Mattijssen
14 februari 2014

De Ponteneur ligt in de buurt van de gezellige Dappermarkt. Om na het shoppen op de markt even neer te strijken bij de Ponteneur is wat mij betreft een goed idee. Het heeft een gezellige Amsterdamse uitstraling en vooral de groene bar geeft een leuk effect. De Ponteneur is erg ruim, en met een boven en onder verdieping moet een plekje vinden geen probleem zijn. Mijn tip voor in de middag: de appeltaart met chocolade melk!

lees meer ›

Voor de visliefhebber is er dagelijks een dagvis

Dit gezellige restaurant ligt in Amsterdam Oost, vlakbij de bekende Dappermarkt. Het is een ideale plek om na een dagje markt een lekker hapje te eten of om lekker te borrelen. Er is een ruime keuze uit broodjes, taartjes, salades en avondgerechten.

Het restaurant is afgewerkt met veel hout wat een gezellige sfeer geeft. Ook de tafels middenin het restaurant liggen vol met tijdschriften, dus tijdens je kopje koffie hoef je je niet te vervelen.

De Ponteneur werkt met verse producten en de menukaart wordt vaak bijgewerkt. Voor de visliefhebber is er dagelijks een 'dagvis'. `En voor degene die van dagschotels houden ben je bij de Ponteneur ook op het juiste adres. Elke dag is er ook een andere dagschotel dus dat verveelt nooit!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit De Ponteneur

De Ponteneur
Eerste van Swindenstraat 581
1093 LC Amsterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten