Dagje uit regio Dieren: Ideale plek om spelend te leren

De Spelerij in Dieren

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Nino Raaff
22 april 2014

Wat ziet dit er leuk uit. Wat zou ik hier graag gespeeld willen hebben vroeger. Naja vroeger.. Ik denk dat ik me hier stiekem nog steeds wel zou vermaken. Het is de ideale plek om spelend te leren. Wat is voor een school nou een betere combinatie dan dat de kinderen kunnen spelen en tegelijkertijd er ook nog wat van opsteken? Ook voor verjaardagen is het erg leuk als de kinderen lekker kunnen spelen in dit park dat omringd is door bos. Het is avontuurlijk, leuk en informatief tegelijk, voor jong en oud.

De Spelerij bestaat uit 2 onderdelen: de Spelerij en de Uitvinderij. De Spelerij is de plek waar de kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan. Zo is er een hijskraan en een fontein die de kinderen zelf kunnen bedienen. Maar er zijn ook bootjes en trapvoertuigen. De regen hoeft de kinderen niet te beperken in hun lol hier, sommige delen zijn namelijk overdekt.

Uitvinderij
Midden in De Spelerij staat de Uitvinderij. De Uitvinderij is een werkplaats voor kunst en techniek, waar kinderen en hun ouders allerlei kunststukken zelf kunnen maken. Hier kunnen de kinderen dus spelend uitvinden en ze houden er ook nog wat aan over, zowel fysiek (de gemaakte kunststukken) als in kennis.

(Beeldmateriaal: De Spelerij)

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

6

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit De Spelerij

De Spelerij
Veldweg 5
6952 GX Dieren

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0313 413 118

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten