Weekendje weg regio Vlaardingen: Slapen in een echt vliegtuig, groot vogelhuis of reuze-struisvogel bij de Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel in Vlaardingen

Beoordeling: (7) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(208)

Gespot door: Berenice Barbosa
18 maart 2014

Nou een Vreemde Vogel is het zeker! Ik heb deze locatie gespot omdat ze werkelijk de meest krankzinnige plekken aanbieden om te overnachten! En... Dat allemaal in de buitenlucht! Wat dacht je van een gigantisch vogelnest, of overnachten in een (echt!) vliegtuigje of in een hoog in de lucht zwevende caravan. Ik kan me voorstellen dat kinderen een heus avontuur beleven als ze hier samen met jou gaan logeren. Dit is ook leuk als verrassend weekendje weg met jouw partner, originaliteit...

lees meer ›

De Vreemde Vogel is gevestigd in een boerderijgebouw

De Vreemde Vogel bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, waarbij het buitenleven en de beleving centraal staan. Kom slapen in een echt vliegtuig, groot vogelhuis, reuze-struisvogel, safaritent of pipowagen. Alle buitenkamers zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, verwarming en privé-sanitair.

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden. Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

De voormalige boerderij, het tuinhuis met veranda en het terras zijn ieder geschikt voor vele gelegenheden en het hele jaar geopend. Combineer bijvoorbeeld je bezoek tot een geheel verzorgd weekend: de activiteiten, catering en bijzondere overnachtingen worden voor je geregeld. De Vreemde Vogel helpt graag bij het samenstellen van arrangementen. Of het nu een tapas-buffet met ondergaande zon is of een stamppotbuffet met de ijsmuts nog op.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel
Van Baerlestraat 252 ( (voor navigatie Vossiusstraat 6) )
3132 EK Vlaardingen

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0103415025

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten