Eten en drinken regio Rotterdam: Puur Thais restaurant in prachtig Bangkok-stijl

DeliBird in Rotterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(125)

Gespot door: Berenice Barbosa
20 december 2013

Het interieur van het restaurant is geïnspireerd door het moderne Bangkok. Geen traditionele beelden of kleedjes, maar een eenvoudige inrichting met sfeervolle verlichting en kleine Thaise details. Het traditionele is wel weer terug te vinden in de gerechten. Massaman curry, viskoekjes en Tom Kha ontbreken dan ook niet op de menukaart. En of het er lekker is? Jazeker, zelfs de krant heeft een stuk aan ze toegewijd. Try it, zou ik zeggen!

Pretentieloos, eerlijk en puur... Maar vooral authentiek!

DeliBird is een prachtige lokatie met verukkelijk lekker Thais eten op de kaart. De eigenaar heeft getracht elementen uit het dagelijkse leven in Bangkok een plek te geven in de bijzonder pand dat hij helemaal liet restaureren. 

Met de Thaise keuken als basis wil chefkok Wiland samen met al zijn collega’s je te laten proeven van de eerlijke, gevarieerde keuken die Thailand rijk is.

Het sociale gevoel dat hoort bij de Thaise eetbeleving vormt de inspiratie voor dit prachtige restaurant. De overbodige luxe en zinloze decoratie is achterwege gelaten, wat ten goede komt aan de sfeer.

Workshops Thais koken

Delibird organiseert ook workshops waarin je wordt meegenomen in een ontdekkingsreis door de Thaise keuken. Je leert zelf de basis van een gerecht te maken en je leert de verscheidenheid aan groenten en fruit te herkennen. Vervolgens leer je hoe deze te gebruiken in originele Thaise gerechten en maak de mooiste decoraties aan de hand van het zogenaamde fruit-carving. Geloof ons: je zult jezelf verrassen.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit DeliBird

DeliBird
Delistraat 46 C
3072 ZL Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104855288

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten