Ontspanning regio Rotterdam: Alles onder één dak; van kapsalon, beauty tot massages - centrum R'dam

Ella Shine in Rotterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(110)

Gespot door: Berenice Barbosa
21 februari 2014

Ik vind dit ten eerste de mooiste salon van Rotterdam en een bijzondere omdat je hier echt alles onder één dak hebt van kapsalon, beauty tot massages. Je kan je werkelijk laten verzorgen van top tot teen. Ze doen zelfs visagie. Ze werken met het topmerk BeverlyHills wat ook gebruikt wordt door Jennifer Lopez en andere internationale sterren.

lees meer ›

Onmiddellijk een gladdere en frissere huid met verminderde rimpeldiepten

Ella Shine is een grote en moderne allround beautysalon en werkt met ervaren specialisten op het gebied van haar- en huidverzorging. Bij deze salon kun je werkelijk voor elke behandeling terecht en je van top tot teen laten verzorgen! Van top tot teen wordt alleen een beetje duur, daarom hebben wij een selectie gemaakt van Ella Shine's top-treatments.

Microdermabrasie

Voor de behandeling wordt een van de beste  apparaten gebruikt: de Kristalkop voor Microdermabrasie van Babor. Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij de huid heel voorzichtig gezandstraald wordt door fijne microkristallen. Middels deze methode wordt de bovenste dode huidlaag op een zachte manier verwijderd. Van buitenaf wordt de huid vlakker en dunner gemaakt, waardoor onregelmatigheden afvlakken. Van binnenuit wordt de huid vervolgens versterkt door de versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen en de verhoogde productie van collageen en elastine. Met als resultaat een mooie, gezonde en stralende huid.

Anti-cellulitis door middel van de Bellabaci Body cupping massage

De Bellabaci Body cupping massage vindt haar basis in Chinese tradities en wordt tegenwoordig uitgevoerd op een meer moderne manier. Deze massage kan zowel op het lichaam en/of gezicht worden uitgevoerd. Heb je last van cellulitis, slappe huid, pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, hoofdpijn, migraine of striae? Met zuiging en negatieve druk wordt het lichaam gestimuleerd afvalstoffen af te voeren, spanningen op te heffen en te detoxen.

Thalasso gezichtsbehandeling

Het aangenaam verkoelende power masker met zee-algen zorgt voor een maximale vochttoevoer en verhoogt de elasticiteit van de huid. Dit product is rijk aan vitaminen en mineralen. Elementen van bruine Bretonse algen stimuleren de doorbloeding en activeren de stofwisseling. Zelfs een geïrriteerde huid wordt gerepareerd.

Deze behandeling is gericht op de revitalisering van huid, lichaam en geest. Voor de verbetering van de conditie, bij oververmoeidheid, teveel stress, herstel na ziekte maar ook bij menopauze, pré/postnataal, klachten aan het bewegingsapparaat, spier- en gewrichtsklachten.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Ella Shine

Ella Shine
Grote Beer 19 b
3067 TR Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0108182963

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten