Avontuur regio Eindhoven: Grootste valkerijcentrum en vogelpark van Nederland

Falconcrest in Eindhoven

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(124)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
10 februari 2014

Roofvogels? Nou die krijg je hier te zien! Bij Falconcrest zijn er heel veel verschillende roofvogels te zien. Het is een gave ervaring om die grote vogels zo van dichtbij te zien. Je kijkt je ogen uit bij de show en je kunt een hele wandeling doen langs allerlei verschillende vogelsoorten. Kleine tip van mij is even van te voren kijken of het weer goed is want het is wel in de buitenlucht!

lees meer ›

Het welzijn van de vogels staat op nummer 1

In Eindhoven is Falconcrest te vinden. Falconrest is het grootste valkerijcentrum en vogelpark van Nederland. Het Park heeft heel veel verschillende roofvogels ondergebracht. Het park is speciaal onderworpen voor de roofvogel en biedt daarom veel verschillende roofvogels aan zoals: valken, arendsen en buizerds.

Het park staat onder beheer van Frans Lenders. Frans Lenders is de specialist als het gaat om roofvogels hij is meestervalkenier en een echte roofvogelkenner. Het welzijn van de vogels staat bij hem op nummer 1.

De roofvogeldemonstraties zijn erg indrukwekkend en spectaculair. De vogels doen verschillende trucs en komen dichtbij het publiek. Bij de shows kunnen mooie foto's van gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk om de vogel zelf vast te houden.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Falconcrest

Falconcrest
Bokt 18
5633 BG Eindhoven

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

040-2120111

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten