Uit met kinderen regio Rotterdam: De eerste beautysalon voor kinderen en tieners van 4 tot 16 jaar

Fancy Palace in Rotterdam

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(116)

Gespot door: Berenice Barbosa
24 februari 2014

Fancy Palace! Echt helemaal leuk, hier wordt elk meisje een echte Princes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en dat allemaal gefocust op kinderen en tieners. Je kan je haar laten doen en je geweldig laten opmaken dat is echt een meisje droom. Dit gebeurt allemaal met dierproefvrij producten. Ook leuk voor een verjaardagsfeestje.

lees meer ›

De kinderen staan centraal bij Fancy Palace

Op 28 Mei 2011 openende Fancy Palace de deuren het is de eerste beautysalon voor kinderen en tieners van 4 tot 16 jaar.

Groepen van 5 tot 15 personenen zijn van dinsdag t/m zondag van harte welkom om te genieten van 1 van de arangementen of workshops. Tijdens de vakanties en op alle zaterdagen is het ook mogelijk om alleen te komen.

Fancy Palace is gefocust op kinderen en heeft daarom een speciaal ingericht salon en een mooi interieur waar iedereen vrolijk van wordt. De kinderen staan centraal bij Fancy Palace alle kinderen kunnen hun wensen opgeven zodat ze als echte princessen in de watten worden gelegd.

Het concept van Fancy Palace is compleet anders dan de bestaande beautysalons. Fancy Palace is volledig gespecialiseerd op kinderen en tieners van 4 tot 16 jaar. Zowel het interieur als exterieur van het salon is afgestemnd op deze doelgroep. Het is de bedoeling dat de kinderen spelender gewijs kennis maken met make up.

Fancy Palace wil op een verantwoorde manier tieners leren om te gaan met huid- en haarverzorging. Voor de jonge kinderen is het echt een dagje uit om gezellig met vriendinnen door de brengen.

De salon is erop ingericht dat alle kinderen zich prettig en op hun gemak voelen. Ook is er de mogelijkheid om een beautyworkshop te volgen. De kinderen worden behandeleld met zorg en kwaliteit.  Ontspanning en gezelligheid staat hier centraal.


Hair Salon:
De kinderen kunnen kiezen uit een gaaf kapsel dat gestyld wordt door een kapster. En echt alles kan van vlechten tot krullen! Fancy palace werkt met Wella en Jomi Hair products en er wordt niet met chemische middelen gewerkt.

Visagie:
Voor de kinderen onder de 10 jaar wordt er gewerkt met lichte basis make up en om een leuk effect te creëren komen er nog glitters en steentjes bij. Ook is er de mogelijkheid om geschminkt te worden of om de schmink te combineren met make up. Voor de tieners is er een stuk uitgebreider assortiment zoals: dag, avond, smokey eyes, fanatasie schmink etc. Fancy palace werkt met Golden rose cosmetics de make up is dierproefvrij.

Nagelsalon:
Er is een keuze uit meer dan 50 verschillende nagelak. De nagels worden eerst helemaal verzorgd voordat ze gelakt worden. Er wordt begonnen met een base coat om de nagels te beschermen en na het lakken komt er een topcoat op zodat de kleur mooi blijft zitten. Je nagels kunnen ook helemaal gepimpt worden dmw nail art. Hier kun je kiezen om bv. hartjes of bloementjes op je nagels te lakken.. Fancy palace werk met Golden rose nagel producten.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Fancy Palace

Fancy Palace
Bergweg 45D
3037 EA Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0633004400

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten