Dagje uit regio Kerkrade: Award winnende dierentuin - mooiste dierentuin Benelux en leukste uitje Nederland

GaiaZOO in Kerkrade

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(116)

Gespot door: Tessa Smits
14 februari 2014

Deze dierentuin hoort helemaal thuis op Spotzter. Met het bijzondere concept dat zij voeren, waarbij het dier centraal staat, wonnen zij al meerdere awards. Als jullie het met me eens zijn breng dan ook je stem uit.

lees meer ›

In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere en unieke diersoorten. GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.

GaiaZOO en duurzaamheid
De naam Gaia verwijst naar de “Moeder aarde” uit de Griekse oudheid. En naar de ‘levende aarde’ uit de Gaia-theorie van James Lovelock. Om onze unieke planeet levend te kunnen houden, moeten we er echter voorzichtig mee om gaan. Vanzelfsprekend gebruikt GaiaZOO alleen maar groene stroom en groen gas voor elektra en verwarming van zowel kantoor, restaurant als dierenverblijf. Ook wordt er in de ZOO geen tropisch hardhout gebruikt en is al het andere hout FSC-gekeurd of van regionale herkomst. Dit betekent dat de bossen waar het hout voor de bouw en papierproductie vandaan komt op een verantwoorde wijze worden beheerd. Geen totale kaalkap dus, maar houtkap met het oog op de toekomst!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit GaiaZOO

GaiaZOO
Dentgenbachweg105
6468 PG Kerkrade

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten