Dagje uit regio Kerkrade: GaiaZOO gehuld in kerstsfeer

GaiaZOO in Kerkrade

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(109)

Gespot door: Tessa Smits
27 februari 2014

Leuk om te zien welke dieren helemaal ingesteld zijn op de winter en juist veel plezier beleven aan de kou en sneeuw! En enorm gezellig natuurlijk om door een dierentuin te lopen die helemaal in kerstsferen is omgetoverd.

lees meer ›

Voor sommige dieren in GaiaZOO is de winter de mooiste tijd van het jaar.

Voor sommige dieren in GaiaZOO is de winter de mooiste tijd van het jaar. Zij leven oorspronkelijk in het koude Noorden en zijn gewend aan vorst en sneeuw. In de wintermaanden mag een bezoek aan de wollige muskusos, de stoere veelvraat en de speelse lynx daarom zeker niet ontbreken. En voor het ultieme kerstgevoel is een reis naar Lapland overbodig, de rendieren van de Kerstman dartelen namelijk gewoon rond in GaiaZOO. Bezoek ook de exotische diersoorten die zich prima aanpassen aan de kou, zoals leeuwen, neushoorns, stokstaarten en giraffen.

Dierentuin in kerstsfeer

In GaiaZOO beleef je de verschillende seizoenen, in de kerstvakantie is de ZOO gehuld in een gezellige kerstsfeer. Tijdens de donkere dagen is de dierentuin met duizenden lampjes en tientallen houten kerstbomen versierd. Sfeervolle kerstliederen en Zweedse fakkels, die de geur van kampvuur verspreiden, maken de ambiance compleet. Kom vervolgens tot rust in het sfeervol gedecoreerde restaurant van GaiaZOO onder het genot van een kop koffie, warme chocomel, heerlijke erwtensoep of traditionele glühwein!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit GaiaZOO

GaiaZOO
Dentgenbachweg105
6468 PG Kerkrade

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten