Ontspanning regio Capelle aan den Ijsel: Beautysalon geïnspireerd door de natuur, werkt enkel met verse kruiden en aroma-oliën.

Galaxy...the way to beauty in Capelle aan den Ijsel

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(103)

Gespot door: Berenice Barbosa
3 december 2013

Het bijzondere aan deze salon is dat Mira tijdens jouw behandeling, met relevante kruiden en oliën haar eigen producten maakt. Alles wat zij gebruikt is op natuurlijke basis. Ik voel me enorm aangesproken door haar Oosterse filosofie (effect van gezondheid op schoonheid). Dit is weliswaar een salon aan huis maar wel enorm professioneel en netjes.

lees meer ›

Een evenwichtig leven staat bij beautysalon Galaxy centraal.

Deze beautysalon in Rotterdam is Puur natuur. Dat zijn de eerste woorden die bij ons opkomen als we je over Galaxy willen vertellen. Moeder natuur heeft veel te bieden wat huidverzorging betreft, wij waren verbaasd. De oprichtster Mira... Haar way to beauty is anders dan bij de'standaard' beautysalons. Een evenwichtig leven staat bij Galaxy centraal. Mira laat zich inspireren door de natuur en werkt uitsluitend met verse kruiden en aroma-oliën.

Dit is dus niet zomaar een voetreflex- en gezichtsbehandeling, Mira kijkt ook naar de harmonie in je lichaam. Door massage, druk en warmte worden de blokkades die zich in je lichaam hebben gevormd opheffen. Zorgvuldig heeft Mira voor jou een voorselectie van werkstoffen gemaakt (bijv. Groene Thee Extract, Aloë Vera, Vitamine A, C, E, Appelzuur, Bitter Orange Peel, TheeTrea Extract, Groene Leem, Calendula Extract) die een bewezen positief effect op de huid hebben. Na de huidanalyse worden naar behoefte van jouw huid alle ingrediënten samen gesteld voor het maximale resultaat.

Gezichts- en voetreflex behandeling

Geniet van deze heerlijke ontspannen combinatie van een gezichtsbehandeling met een voetreflex behandeling. Allereerst wordt er gekeken naar je wensen en een uitgebreide huidanalyse gedaan. Vervolgens wordt er een behandelplan afgestemd helemaal voor jou. De producten worden speciaal voor jou gemaakt op basis van natuurlijke kruiden en olieën. Met als afsluiting een heerlijke wellness of kruidenthee. Ultiem genieten dus.

vanaf
€ 89,95

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Galaxy...the way to beauty

Galaxy...the way to beauty
Pastel 42 ( Salon aan huis )
2907ZD Capelle aan den Ijsel

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0646366327

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten