Eten en drinken regio Den Bosch: Als je liefde zou kunnen proeven, zou je het proeven in deze koffie annex lunchzaak

Ginger in Den Bosch

Beoordeling: (0) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(101)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
25 februari 2014

Wat is dit een superschattige lunchroom/koffiezaak zeg. De gezellig- en knusheid bevalt mij wel. Het is niet zo dat je hier je schoenen uit trekt en op je sokken rond gaat lopen, maar je voelt je hier wel snel op je gemak. Het zal geen verassing zijn: alles is oranje. Maar dan ook echt bijna álles. De tent wordt gerund door een moeder en haar twee dochters met allen oranje haar. Superleuk tentje om ook gewoon even alleen een bakje Illy koffie te doen.

lees meer ›

Genieten van een heerlijk broodje of bakkie koffie doe je in Den Bosch bij Ginger, klaar

Je kent het wel.. Je hebt ontzettend veel zin in een lekker bakkie koffie. Genieten van een heerlijk broodje of bakkie koffie doe je in Den Bosch bij Ginger, klaar. Je ploft even neer, nipt van je koffietje. En voordat je het weet zit je hier de hele middag. Wat een gezelligheid! Ook als je zin heb in een andere lunch dan het 's ochtends klaargemaakte bammetje zit je hier wel snor overigens.

Voor veel gasten is dit de vaste spot om gezellig met vriendinnen te meeten. Eigenaresse Anneke en haar twee gastvrije roodharige (ginger) dochters Anne en Ella doen de naam van deze zaak eer aan. Deze strak modern ingerichte,, intieme koffiebar/lunchroom zit gesitueerd in het centrum van de stad. Als je liefde zou kunnen proeven, zou je het hier proeven. Met name chocoladetaart is een absolute aanrader. 

Alle producten worden met zorg bereid, wat je uiteraard terugziet en proeft. Hier heerst een fijne atmosfeer waarin jij als gast centraal staat. Heel mooi om te zien hoe ze dit voor elkaar krijgen!

 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Ginger

Ginger
Ridderstraat 17A
5211 JZ Den Bosch

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0736142378

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten