Dagje uit regio Scheveningen: Glow in the dark midgetgolf - hilarisch middagje uit in onderwaterwereld!

Glowgolf Scheveningen in Scheveningen

Beoordeling: (5) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(130)

Gespot door: Berenice Barbosa
6 februari 2014

Let wel! Ik vind midgetgolf echt niet leuk, enorm stom zelfs. Maar toen ik dit zag werd ik direct enthousiast. Ik heb me kapot gelachen, wat een leuke manier om te midgetgolfen! Daarnaast is de eigenaar superaardig en enthousiast, hij maakt er echt een feest van. Het spiegeldoolhof dat met Halloween extra eng is mag je ook niet missen!

lees meer ›

In 3D komt de onderwaterwereld helemaal tot leven

Met het spelen in een grote donkere ruimte en veel blacklight krijgt dit oer-Hollandse spelletje midgetgolf een compleet nieuwe lading. Alles in deze grote overdekte ruimte komt tot leven, omdat alles oplicht in blacklight: van schilderingen - vloerbedekking en golfbanen maar ook sticks en ballen.

Deze overdekte midgetgolfbaan is 18 holes en helemaal in het thema 'onderwaterwereld' uitgevoerd. In dit waanzinnige decor speel jij minigolf en maak jij je golfswings tussen de vissen en koraal. 

Je krijgt ook een 3D-bril op waardoor het GlowGolf decor helemáál tot leven komt. Grappig is ook wel dat hiermee de moeilijkheidsgraad behoorlijk verhoogd wordt, want het balletje lijkt nu te zweven. Sla jij nog raak? 

Kinderfeestjes, gezinnen, groepen, vrienden en vriendinnen, GlowGolf is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen tot 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene spelen.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Glowgolf Scheveningen

Glowgolf Scheveningen
Gevers Deynootweg 990-70
2586 BZ Scheveningen

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0703589387

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten