Weekendje weg regio Oeffelt: Stelletjes tip: overnacht in een Royal Wellness Suite

Guesthouse De Heide in Oeffelt

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(112)

Gespot door: Berenice Barbosa
20 maart 2014

Guesthouse de Heide heb ik gespot vanwege hun prachtige luxe suites en de safari lodges! De luxe is overdadig. Bubbelen in de jacuzzi, ontspannen in de sauna, dobberen in het dompelbad – heerlijk! De bediening is ook nog eens super vriendelijk. Geweldig ook dat je helemaal zelf mag kiezen hoe laat je ontbijt gebracht wordt. Is dat luxe of niet?

lees meer ›

Guesthouse de Heide biedt diverse afzonderlijke accommodaties

Bespaar jezelf gerust de lange vliegreis en het gevecht met tropische insecten en dompel jezelf onder in de luxe safari versie van De Heide. Geïnspireerd door een vakantie in het buitenland, kwam de eigenaresse van Guesthouse De Heide op het idee om het ultieme safarigevoel naar Nederland te brengen. Gelegen in de bosrijke omgeving van het dorpje Oeffelt (vlakbij Nijmegen),

Deze prijs is per kamer voor twee personen en inclusief een uitgebreid ontbijt dat naar jullie kamer wordt gebracht. Alle andere kosten (btw, schoonmaak, reserveringskosten) zijn inbegrepen, behalve € 1,- per persoon per dag toeristen belasting.
Jullie suite is voorzien van een compleet uitgeruste keuken, een bed met tv erboven, een biljartkamer met Franse Openhaard en zithoek, een grote saunaruimte met zithoek, knuffelwand, riante Finse sauna, een dubbele inloopdouche en dompelbak voor de suana, een groot terras met daarop een privé jacuzzi, ligstoel en een zitgelegenheid om lekker een ontbijtje te nuttigen of om te genieten van het uitzicht over de tuin en vijver.

Nou, als je een stelletje bent en je hebt wat speciaals te vieren: wij zouden het wel weten...

korting op alle
gerechten

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Guesthouse De Heide

Guesthouse De Heide
Heide 8
5441 PR Oeffelt

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0485-323066

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten