Dagje uit regio Haarlem: Je even afschermen van de drukte in de stad!

Haarlemmerhout park in Haarlem

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Denice Satink
14 april 2014

Op een zonnige woensdagochtend liep ik in het Haarlemmerhout park. Het Haarlemmerhout park is een stadsbos aan de zuidkant van Haarlem. Ik liep er vanaf de stadskant in en kwam gelijk al een mooi glazen koepeltje tegen. Hier worden in de zomermaanden regelmatig kleine concerten gehouden in het ook wel genoemde muziekkapel. Toen ik over het zandpad verder liep kwam ik bij een kleine kinderboerderij terecht. Hier liepen kippen, geiten, pony’s, lama’s, ganzen en honden rond. De kinderen mochten deze dieren eten geven en aaien. Daarnaast hadden de kinderen plek om te spelen in de speeltuin. Met al deze leuke dingen zijn de kinderen wel even zoet. Zo kunnen de volwassenen een heerlijk kopje thee drinken in het theehuis. Dit theehuis ligt ook in het park naast de kinderboerderij in het bos.

Schoolkinderen waren hier aan het sporten, kleine kinderen waren aan het spelen en de volwassen waren aan het genieten van de zon en genoten van de rust in het bos. Ook al ben je midden in de stad Haarlem je voelt je toch helemaal buiten.

Ik ervaar dit als een levendige en druk bezocht stadspark waar veel te beleven valt, maar waar je ook tot rust kan komen. Heb jij zo’n momentje nodig? Dan is dit misschien wel de juiste plek om deze combinatie van levendigheid en rust te ervaren.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

1

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Haarlemmerhout park

Haarlemmerhout park
Hertenkamplaan 1
2012 CV Haarlem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten