Ontspanning regio Dordrecht: Traditionele Hammam - stoomcabine, lichaamsscrub en zeepmassage

Hammam Leaunee in Dordrecht

Beoordeling: (10) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(133)

Gespot door: Berenice Barbosa
2 januari 2014

Deze Hammam vind ik vooral geweldig vanwege de kleine opzet en persoonlijke aanpak. Geen grote massa's mensen, echt in alle rust ontspannen. Ik vond het een weldaad om in deze Hammam onder handen genomen te worden, de combinatie van de scrub, massage en stoombad maakt dat mijn huid superzacht aanvoelde.

Waan je in een andere wereld; een wereld van rust en reinheid

Is het tijd om te ontspannen en kun je maar niet de juiste plek vinden waar je niet overspoeld wordt door massa's mensen? Wij hebben een luxe ontspanningsoord voor je gespot. 

Stoombad

Bij binnenkomst mag je allereerst gebruik maken van een heerlijk stoombad. Stoombaden waren vroeger vooral te vinden in het Turks Ottomaans Rijk als onderdeel van een hamam. Een stoombad is een ruimte van 40 á 60 graden celcius met een luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Hierdoor gaan je huidporiën open staan en wordt je huid zacht en soepel.

Vervolgens krijg je een heerlijke lichaamsscrub en zeepmassage

Eerst wordt het lichaam gescrubd met een speciale handschoen, een kese. Na het scrubben wordt het lichaam afgespoeld met warm water en wordt er begonnen met het zeepritueel. Voor de zeepmassage wordt een speciale zeep in een zeepzak gedaan, die door de combinatie van water en lucht een grote hoeveelheid zeepbellen/schuim geeft. Na de behandelingen is je huid weer helemaal fris en fruitig en voelt het zijdezacht aan. Je spieren zijn weer helemaal ontspannen en je knapt er helemaal van op.

In het lounge gedeelte kun je in alle rust bijkomen van de behandeling en is het mogelijk om iets te drinken en een lekker oosters hapje te nuttigen.

De Hammam is van dinsdag tot en met zaterdag geopend alleen voor vrouwen en op zondag is het partnerdag waar zowel dames als heren van harte welkom zijn. Badkleding is altijd verplicht.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Hammam Leaunee

Hammam Leaunee
J.J.L. ten Katestraat 21
3314SN Dordrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

078-6133319

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten