Dagje uit regio Tilburg: Nostalgische speelgoedwinkel waar oude tijden herleeft kunnen worden

Het Zingende Nijlpaard in Tilburg

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Nino Raaff
22 april 2014

Dit vind ik een hele leuke en bijzondere speelgoedwinkel omdat het zeker niet alleen voor kinderen leuk is, maar ook als volwassene kan je je hier heel goed vermaken. Als je hier binnenloopt krijg je in eerste instantie het gevoel alsof je je in een museum bevindt, ook al ben je omringd door eindeloos veel speelgoed. Het Zingende Nijlpaard heeft een aanbod van over de 5.000 speelgoed artikelen in een prijsklasse tussen de €0,05 tot €1,000. En het leuke van dit aanbod is dat er voor de volwassenen weer oude tijden beleefd kunnen worden, maar waar ook de moderne kind aan zijn trekken komt.

Deze speelgoedwinkel is ontstaan uit tijden van crisis, de handige eigenaar begon met zijn twee rechterhanden oud en kapot speelgoed te repareren, zo hoefde er geen speelgoed weggegooid te worden maar kon het voor een prikkie gerepareerd worden. Bij het Zingende Nijlpaard is dan ook nog steeds een reparatie ruimte aanwezig waar nog altijd speelgoed gerepareerd wordt.

Al met al is dit niet alleen een leuk winkeltje voor kinderen, maar ook voor de ouders. Ik denk zelfs dat de kinderen de ouders, aan het eind van de dag, weg moeten slepen als ze deze winkel eenmaal zijn binnenstapt.

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

3

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Het Zingende Nijlpaard

Het Zingende Nijlpaard
Willem II Straat 88
5038 BJ Tilburg

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

013-5353829

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten