Eten en drinken regio Arnhem: Naar dit landgoed restaurant moet je gaan als je iets te vieren hebt

Hotel en Restaurant Groot Warnsborn in Arnhem

Beoordeling: (0) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(112)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
14 februari 2014

Landgoed Groot Warnsborn is de perfecte plek om even tot rust te komen. Als een koningin rijd ik de oprijlaan op. De witte lampjes op de oprijlaan geven me een liefelijk onthaal. Ik waan me hier echt in vroegere tijden. Dit restaurant voelt op alle fronten comfortabel. De stoelen zitten ook zo lekker trouwens! Ik had gewoon geen zin om op te staan om naar het toilet te lopen, zo lekker zit je hier.

lees meer ›

Gelegen aan de rand van de Veluwe zit je hier natuurlijk op een topplek

Naar Hotel en Restaurant Groot Warnsborn moet je gaan als je iets te vieren hebt. Wat wij nu even belangrijk vinden, is het resaurant. Als je hierheen rijdt maakt oprijlaan maakt het al enorm nieuwsgierig. Het is duidelijk dat je aan het einde van deze weg geen simpel schuurtje gaat aantreffen. Je rijdt hier tegen een imposant wit landhuis aan waar Jort Kelder jaloers op zou zijn.

Het resturant is hier wel een beetje chique friemel hoor. Doordat je in zo'n deftige omgeving zit, ga je je hiernaar ook wel sneller gedragen. Maar bovenal ben je hier om je culinair te laten verwennen, genieten en je smaakpapillen te laten zingen. Het menu wordt wekelijks samengesteld met producten van het seizoen en zo veel mogelijk uit de eigen omgeving. Als je fan bent van de Franse keuken dan kun je hier absoluut je hart ophalen.

Als je even klaar bent met je tafelpartner(s) kun uit kijken over het prachtige landgoed. Nippend aan je rode wijn kun je hier heerlijk weg mijmeren en uitkijken over de landgoedtuin en dromen over hoe jonkvrouwen hier vroeger door de tuin geparadeerd zullen hebben.

Tsja... Dit is gewoon ideaal als je een dinertje met klasse wilt!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Hotel en Restaurant Groot Warnsborn

Hotel en Restaurant Groot Warnsborn
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0264455751

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten