Eten en drinken regio Rotterdam: Trendy design hotel in voormalig elektriciteitscentrale met bijzondere badkamers

Hotel Stroom in Rotterdam

Beoordeling: (7) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(149)

Gespot door: Berenice Barbosa
6 februari 2014

Een wel heel bijzonder design hotel met een filosofie die je niet vaak aantreft: focus op de badkamer.. Je stapt je mega badkamer binnen, wat een verwennerij! Meeste kamers hebben ook nog eens geweldig uitzicht vanuit je bad. Prachtige plek om Rotterdam vanuit te verkennen.

lees meer ›

Gelegen vlak buiten het centrum, maar alles binnen handbereik

Hotel Stroom is een trendy design hotel in een voormalige electriciteitscentrale en ligt vlak bij het centrum van het bruisende Rotterdam. 

70% van de tijd dat je niet slaapt in een hotel, breng je door in de badkamer”. Een inspirerende uitspraak die ze als uitgangspunt gebruikt hebben bij het design van de studio’s. Bij Stroom stap je binnen in de badkamer. Een ervaring die wordt benadrukt in de trendy vide studio’s waar de entree is op de badetage met het grote bad en de tweepersoons megadouche.

Aankomend op de vide etage vind je het grote, zachte Coco-mat bed en een flatscreen. Het onverwachte architectonische spel van strakke lijnen, ramen en licht geeft een extra dimensie aan het geheel.

How exciting! In de meeste vide studio’s kun je vanuit het bad naar de sterrenhemel staren en in sommige vide studio’s gluur je zelfs vanuit je bed, zo door de glazen vloer in de douche…

Je wilt ’s avonds liever werken? Dat kan uiteraard, Stroom biedt voor de harde werkers onder ons studio’s met bureau en adsl aansluiting. Just combine business with pleasure!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Hotel Stroom

Hotel Stroom
Lloydstraat 1
3024 EA Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

010-2214060

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten