Weekendje weg regio Stavoren: Overnachten in enorme wijnvaten in de oude haven bij Vrouwe van Stavoren

Hotel Vrouwe van Stavoren in Stavoren

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(111)

Gespot door: Berenice Barbosa
24 februari 2014

Ik heb dit hotel gespot omdat je hier kunt overnachten in wijnvaten! Ze zijn zelfs uitgeroepen tot meest unieke lokatie in de wereld! Het is ook nog een prachtig hotel met een minstens zo prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Je kunt in de nabijgelegen haven je aanmeren. Perfect voor wanneer je ’s ochtends vroeg opstaat en zin hebt om een stukje te gaan zeilen! Een absolute aanrader.

lees meer ›

Het hotel kijkt uit over het IJsselmeer

LA Times Los Angeles heeft Hotel de Vrouwe van Stavoren uitgeroepen tot 20 meeste bizarre en ongewone bestemmingen (plekken) ter WERELD. Je slaapt hier namelijk in oude wijnvaten.

Aan de oude haven van Stavoren vind je dit hotel: De Vrouwe van Stavoren” heeft een bijzonder fraaie ligging aan het IJsselmeer met uitzicht op het reilen en zeilen van de schepen.

De hotelkamers zijn geriefelijk ingericht en deels voorzien van douche, toilet en kleuren-tv. Het aangrenzende restaurant biedt een veelheid aan gevarieerde gerechten en een royale keuze in fijne visspecialiteiten.

Momenteel zijn zij bezig met het nieuw project: De Chateau Wijnvaten uit het Franse Beaujolais gebied. De Wijnvaten (8 stuks) inhoud 23.000 liter liggen nu nog bij de Loods van Albada's Bouwbedrijf in Stavoren, ze hopen nog dit jaar de vergunningen bij de gemeente rond te krijgen om ook deze wijnvaten om te toveren tot kamers.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Hotel Vrouwe van Stavoren

Hotel Vrouwe van Stavoren
Havenweg 1
8715 EM Stavoren

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0514681202

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten