Eten en drinken regio Amsterdam: Bij SLA haal je salades, sappen, soepen en snacks die gruwelijk gezond zijn.

SLA in Amsterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(106)

Gespot door: Berenice Barbosa
14 februari 2014

Deze SLA bar vind ik helemaal het einde! Prachtige plek en interieur maar vooral natuurlijk overheerlijke salades die je kunt laten samenstellen. Ze gaan hier heel ver in duurzaam en biologisch. Je kiest aan de bar je soort sla, ingrediënten en toppings. Ik hou van zo'n concept wat prachtig overal in doorgevoerd is: straks interieur, goede ingrediënten, bewuste keuzes voor materialen en leveranciers. Meest gezonde fast-food ooit!

lees meer ›

SLA spot en selecteert de meest pure en smaakvolle ingrediënten en vertaalt ze naar spannende gerechten.

Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten ze bij SLA al. Daarom haal je bij SLA alleen maar salades, sappen, soepen en snacks die zo lekker zijn, dat je vergeet dat het ook nog gruwelijk gezond is. Er wordt al genoeg moeilijk gedaan over eten. 

Daarom laten ze bij SLA zien dat er een hoop guilty pleasures bestaan, die geen kortstondige suikerpiek, maar juist lange powerpieken opleveren. En ze maken het je supermakkelijk. SLA spot en selecteert de meest pure en smaakvolle ingrediënten en vertaalt ze naar spannende gerechten. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.. of je thuis eet. Want meenemen kan ook.

 

SLA maakt je graag wegwijzer in eten dat voldoening geeft. Niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook – heel belangrijk – voor die van de aarde. En iedere keus bij SLA is goed, daar zorgen zij achter de schermen wel voor. Dat dit geen appeltje, eitje is – beseffen ze als geen ander.

De onbeteugelde liefde voor verantwoord eten betekent namelijk dat SLA nooit af is. Ze leren en verbeteren zichzelf al doende. En etende, natuurlijk. Net als jij. Zo houden ze elkaar scherp.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit SLA

SLA
Ceintuurbaan 149
1072GB Amsterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

020-7893080

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten