Dagje uit regio Haarzuilens: Het ultieme Sprookjesslot Kasteel de Haar; voor ridders en prinsessen.

Kasteel de Haar in Haarzuilens

Beoordeling: (4) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(128)

Gespot door: Berenice Barbosa
28 maart 2014

Nou ik had het wel geweten als ik zelf nog een kind zou zijn. Wat een mooi en groot kasteel is dit. Vooral voor de kinderen hebben ze enorm veel activiteiten. Doolhoven, speurtochten, een echt paradijs voor ridders en prinsessen. Maar ook voor de volwassenen is het erg leuk om hier te komen. Zo'n prachtige locatie maakt namelijk altijd indruk!

lees meer ›

Speurtochten, doolhoven en vele activiteiten voor kinderen!

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Bezoek het kasteel onder begeleiding van een deskundige gids en leer alles over de wereld van weelde waarin de baronale familie leeft.

Voor kinderen is Kasteel de Haar het ultieme sprookjesslot. Er is geen kind dat zich niet even ridder of prinses voelt bij het zien van het kasteel.

Ieder weekend en in de schoolvakanties zijn er speciaal voor kinderen hele leuke rondleidingen. Na de rondleiding kan je nog even een kijkje nemen bij de hertjes in het park of een ijsje eten bij het Tuynhuis of een pannekoek bij Koetshuis de Haar. Ga het park in om de avontuurlijke speurtocht te doen of dwaal door het doolhof.

In de schoolvakanties zijn er vaak extra activiteiten voor kinderen. Kortom genoeg te beleven bij Kasteel de Haar.

Maak de dag nog leuker door langs te gaan bij:

Koetshuis de Haar is een restaurant waar je voor een leuk bedrag je dag nog leuker kan laten worden. Je kan er lekker lunchen en even na genieten van de dag. Door de mooie ligging is een kopje koffie al een mooie ervaring. Als u dus bij het kasteel bent verwen u dan ook met een bezoek van het Koetshuis. Het Koetshuis biedt ook de mogelijkheid om een zaal te huren voor evenementen. Het Koetshuis is geopend dagelijks van 10.00uur tot 17.00uur

De andere optie is het Tuynhuis hier kunt u genieten van een kopje koffie, lunch, de engelse taarten en natuurlijk van een lekkere borrel. Dit alles vindt plaats in de voormalige volière van het Kasteel ook dit mooie stukje kunt u afhuren voor bijvoorbeeld een gezellige borrel. Voor de openingstijden van het Tuynhuis kunt u kijken op www.koetshuisdehaar.nl.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Kasteel de Haar

Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0306778515

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten