Avontuur regio Scheveningen: Water, wind en adrenaline boost met deze kitesurfles voor beginners

Kitesurfenscheveningen.nl in Scheveningen

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(123)

Gespot door: Casper Paul
21 februari 2014

Surfen, snowboarden en skateboarden heb ik allemaal wel eens gedaan. Kitesurfen heb ik nog niet eerder aangedurfd! Maar ik heb me laten overhalen... En wat een fantastische ervaring zeg: de adrenaline giert door je lijf als je door de krachtige wind de zee op wordt getrokken. Dankzij de goede begeleiding (fijne docenten die weten waar ze het over hebben!) vloog ik vrij snel met hoge snelheid over het water. Erg machtig gevoel moet ik zeggen.

lees meer ›

Deze kitesurfschool leert je deze extreme sport snel onder de knie te krijgen.

Combineer water, wind en adrenaline en leer op een verantwoordelijke en snelle manier deze extreme sport. Bij deze stoomcursus worden alle ins en outs van deze extreme sport in 3,5 uur behandeld. Deze kitesurfschool leert je deze extreme sport snel onder de knie te krijgen. Kwaliteit en veiligheid is belangrijk.

Daarom zijn alle instructeurs zijn IKO-gecertificeerd (klik voor meer info). Per 4 cursisten geeft er 1 instructeur les. Dit betekent dat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast krijgt elke cursist alle ruimte voor eventuele vragen of extra herhalingen van de oefening.

Omdat deze sport niet zonder risico’s is, word je bewust gemaakt van potentiële gevaren. Je zult ze snel gaan herkennen en machtig zijn deze te minimaliseren.

Introductie cursus kitesurfen

Tijdens de introductie cursus kitesurfen word je opgeleid tot een echte gecertificeerde kitesurfer level1. Deze introductiecursus is het begin van je sportieve cariere als kitesurfer. Tijdens de cursus leer je in kleine groepjes de basisbeginselen van het kitesurfen. De cursus begint met een uur powerkiten, waarna we doorgaan met de enorme kitesurfvliegers. Je zal leren te landen, starten, aansluiten en het besturen van de vliegers. Aan het eind van de les zullen we indien de omstandigheden het toelaten het water in gaan, waar je de volle krachten van de vlieger kan beleven. Kitesurfen wordt gerekend tot de extreme sporten, niet gek wanneer je beseft dat de vliegers afhankelijk van de wind tot 16m2 groot zijn. Na afloop van de introductie ontvang je een iko level 1 certificaat, waarmee je wereldwijd je lessen kunt vervolgen.

De Introductieles kitesurfen in groepsverband is inclusief:

  • 3,5 uur durende instructie door een professionele en opgeleide kitesurf instructeur.
  • Alle benodigde materialen tijdens de lessen.
  • Een wereldwijd Iko level 1 kitesurf diploma.
  • Kleine groepjes van maximaal 4 cursisten.

Programma:

  • Leren Powerkiten
  • Aansluiten en veiligheidssystemen
  • Leren besturen van een kitesurfvlieger
  • Landen en Starten van een kitesurfvlieger
  • Wanneer de omstandigheden het toelaten in het water de volle kracht van de kites ervaren.

Prijzen
€150,- p.p. als u boekt op Bijzonder Plekjevrij krijgt u 25% korting en betaalt u slechts €75,-

Paar praktische zaken

De cursus duurt 3,5 uur 

Omkleed mogelijkheden op locatie.

Tijdens de les zijn alle benodigde materialen inbegrepen: kite, wetsuit, board, trapeze, reddingsvest, helm, handschoenen en schoentjes inbegrepen.

Door de weersafhankelijkheid van het kitesurfen, neemt de school neemt altijd één dag van tevoren contact op om door te geven of de geplande les 100% zeker door kan gaan. 

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Kitesurfenscheveningen.nl

Kitesurfenscheveningen.nl
Strand Zuid 4 ( Ontmoetingsplek: Paviljoen de Staat, strandafslag 10. Wanneer je naar binnenloopt zie je ons aan de rechterkant. Je kan ons herkennen aan de rolcontainers met kitesurfmaterialen en onze nieuwe blauwe truien, mocht je ons niet zien kan je natuurlijk altijd )
2583 KR Scheveningen

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0620234234

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten