Dagje uit regio Utrecht: Hét groepsuitje in Utrecht voor echte bourgondiërs

Kookmeesters in Utrecht

Beoordeling: (9) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(180)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
11 maart 2014

De sfeer bij Kookmeesters is zo ontzettend hartelijk. Deze zaak, die alleen op afhuur beschikbaar is, wordt gerund door een stel goede gasten die hun gezamenlijke hobby tot grote hoogte hebben weten te stuwen. Zelf ben ik er (nog) niet geweest, maar een workshop bij Kookmeesters is volgens mijn vriendinnen een pure belevenis. Je merkt aan alles dat je hier in een professionele omgeving zit. Super aardige gasten die weten wat ze aan het doen zijn. Ook al ben je geen...

lees meer ›

Het atelier is hier de keuken

Als je aan komt lopen weet je gewoon al dat je hier goed ziet. Het oude, stijlvolle pandje van Kookmeesters heeft gewoon al een klasse uitstraling. Een doek en kwast gebruiken de mannen van Kookmeesters niet, maar het zijn wel culinaire kunstenaars. De bazen in de keuken beschouwen koken als een ambacht, waarin meesterschap en creativiteit samensmelten tot een culinair kunstwerk. En ze nemen je bij Kookmeesters graag mee in hun culinaire wereld. 

Of je nu een diner of workshop gaat doen: alles wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Bij de workshops heb je een een professionele keuken volledig tot jouw beschikking. Dus wil je vis, vlees, vegetarische; in overleg is alles mogelijk. In de workshops leer je hoe je creatief om kunt gaan met diverse gerechten. Je zult ervaren dat je zonder al te veel moeite jouw gezelschap kunt laten genieten van unieke kleine gerechten. Je kunt kiezen tussen:

Tap & Pinchos workshop

Een workshop in Spaanse sferen voor echte levensgenieters. Ontdek de kookkunst en het verhaal achter de Spaanse tapas en de Baskische pinchos tijdens deze kookworkshop in Utrecht. Deze authentieke kleine smaakmakers kennen talloze varianten. 

Cucina Italia workshop

Dé keuken van Italië bestaat niet en daarom word je tijdens deze kookworkshop - met een 4-gangen diner - mee op een culinaire reis langs verschillende Italiaanse streken meegenomen.

Worsten draaien workshop

Worsten hebben een eeuwenoud recept dat veel variaties kent. In deze creatieve workshop leer je de fijne kneepjes van dit ambacht. Bij worst hoort natuurlijk bier! Kookmeesters biedt dan ook een gevarieerd assortiment aan bieren die dit worstenfestijn compleet kan maken. 

Private dining

Een topdiner ter ere van je huwelijk, een ander feestje of gewoon zomaar dineren, bij ons kun je terecht met grote groepen en heb je het rijk alleen! De keuken van Kookmeesters Utrecht is creatief, vers en van topkwaliteit. Kom bij ons proeven, en wie weet wordt je ook wel de keuken in geroepen om mee te helpen, althans als je dat leuk vindt!

vanaf
€ 35,00

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Kookmeesters

Kookmeesters
Kromme Nieuwegracht 16
3512 HH Utrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0302307815

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten