Eten en drinken regio Rotterdam: Geen vaste kaart, laat je verrassen door overheerlijke Italiaanse gerechten

Mangiare in Rotterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(116)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
24 februari 2014

Een klein beetje verstopt zit dit leuke restaurantje wel. Maar eenmaal gevonden en binnengestapt gaat er een wereld voor je open. Je ademt de Italiaanse sferen in. Het is een smal restaurantje wat verder heel diep naar achteren loopt. Wat is er zo bijzonder aan dit restaurantje vraag je, je misschien af. Nou Mangiare werkt niet met een vaste kaart. Er wordt s'avonds vertelt wat er op het menu staat.

lees meer ›

Restaurant de Mangiare bereidt heerlijk Italiaans eten

In het centrum van Rotterdam bevindt zich in een karakteristieke straat restaurant Mangiare. Mangaire ligt mooi centraal gelegen en veel hotspots zijn op loopafstand (Schouwburg, De Doelen). Bij de Mangiare is een goede plek om een leuke avond te starten of om een mooie dag te beginnen.

Restaurant de Mangiare bereidt heerlijk Italiaans eten. Ze staan voor eerlijk en puur eten. Ze werken uitsluitend met dag verse producten van de hoogste kwaliteit. Een enthousiast en gedreven team zorgt ervoor de u niks te kort komt en leggen graag ieder gerecht aan u uit.

U kunt vanaf 10uur sochtends al terecht bij Mangiare voor een heerlijk ontbijt of voor een lekker kopje koffie. Ook s'mddags kunt er heerlijk lunchen als u bijvoorbeeld aan het winkelen bent. En wilt u s'avonds lekker uiteten dan bent u bij Mangiare ook aan het juiste adres.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Mangiare

Mangiare
Van Oldenbarneveltstraat 150
3012 GX Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104140878

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten