Weekendje weg regio Utrecht: Eigenwijs hotel combineert comfort met kunst met huiselijke gezelligheid en verwennerij

Mary K Hotel in Utrecht

Beoordeling: (8) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(136)

Gespot door: Berenice Barbosa
8 november 2013

Het Mary K hotel ligt op een toplokatie aan de grachten in hartje Utrecht. Maar dat maakt dit hotel niet eens bijzonder, dat zijn de kamers en inrichting die samengesteld in samenwerking met kunstenaars. Daarnaast wonnen ze bij de opening al diverse prijzen voor duurzaamheid. Werkelijk een prachtig hotel en bijzonder gepassioneerde ondernemer.

lees meer ›

Het hotel is gevestigd in een 18de eeuws monumentaal grachtenpand aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht.

Bij Mary K kom je niet alleen maar lekker slapen. Dit hotel biedt een unieke ervaring waarin comfort en kunst perfect samensmelten. Mary K is begonnen met een stevige bodem van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daar hebben ze vervolgens flink wat huiselijke gezelligheid en verwennerij overheen gegoten. Om het geheel tenslotte af te maken met een paar toefjes eigenwijsheid. Het resultaat is een recept dat zeker het proberen waard is. 

Waarom zou een luxe hotel niet een beetje gedurfd mogen zijn? En waarom zou rock & roll niet samen kunnen gaan met deftig genieten? Het Mary K Hotel biedt 9 unieke hotelkamers van verschillende grootte en uitstraling. Een inspirerende lobbyruimte waar je heerlijk kunt ontbijten, een boekje kunt lezen of gewoon kunt relaxen onder het genot van een drankje. 

Het hotel is gevestigd in een 18de eeuws monumentaal grachtenpand. De transformatie van dit oude grachtenpand naar een luxe arthotel was een grote klus. Mary K vond het belangrijk om zo min mogelijk afval te produceren en zoveel mogelijk duurzame materialen te gebruiken.

Hoewel Mary K het comfort biedt van een luxe hotel, hoopt het een ontspannen en persoonlijke sfeer te creëren. Alsof je bij je favoriete tante logeert... (die toevallig een geweldig gevoel voor interieur heeft).

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Mary K Hotel

Mary K Hotel
Oudegracht 25
3511 AB Utrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0302304888

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten