Dagje uit regio Haarlem: Hier moet je langs als je in Haarlem bent, zelfs al heb je geen kinderen!

Meneer Paprika in Haarlem

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Gespot door: Tessa Smits
26 februari 2014

Ik loop van de ene verbazing in de andere, in deze speelgoedzaak moet je een keer geweest zijn. Ik hoor opgewonde kinderstemmen aan de ene kant want ze zijn druk aan het koken in een kinderworkshop. Terwijl ik links een kleurrijke speelgoedwinkel zie met daarachter een fietsenwinkel. Een man naast me vraagt half in paniek naar het 'kinetisch zand' dat uitverkocht blijkt te zijn en blijkbaar een enorme trend is. Wat onderuitgezakte ouders genieten van hun kinderen die druk heen en weer rennen onder het genot van een kopje koffie. Waar ben ik?

Deze winkelcombinatie bestaat uit een speelgoedwinkel, kinderworkshops, cafe, interieur en fietsenwinkel. En het mooie is: het klopt allemaal met elkaar. Ik raak in gesprek met Angie, die hier met hart en ziel werkt (zelfs als ze een beetje een off day heeft komt ze juist naar haar werk om een kop thee te drinken en weer 'thuis' te komen) voor haar voelt werk als een woonkamer.

De zaak verkoopt bijzonder speelgoed, zoals inderdaad het kinetisch zand waarvan ze één van de weinige verkooppunten in Nederland zijn. Meneer Paprika brengt een beleving waardoor het voor ouders ook leuk is om een speelgoedwinkel binnen te lopen. Ik ben verkocht, hier moet je langs als je in Haarlem bent, zelfs al heb je geen kinderen!

Jij bepaalt ons aanbod, stem nu!

Onze spotter vond dit een bijzonder plekje. Steun jij dit bedrijf ook! Geef ze dan jouw stem.

 

9

Bij minimaal 100 stemmen wordt dit bedrijf opgenomen in ons aanbod

Hier zit Meneer Paprika

Meneer Paprika
Koningstraat 19
2011 TB Haarlem

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

023 – 2023268

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten