Eten en drinken regio Groningen: Een kleurrijke muur vol likeuren en een robotarm

Mr. Mofongo in Groningen

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(101)

Gespot door: Nino Raaff
15 april 2014

Wat mij meteen opviel toen ik Mr. Mofongo binnenliep was de mix tussen jong en oud. Er waren een paar groepen studenten, maar ook ouderen die te zaten lunchen. Er hangt hier een knusse en warme sfeer, je voelt je hier meteen helemaal thuis. Het bijzondere van deze plek is de cocktailbar. Mr Mofongo bestaat uit een Café en Restaurant op de begaande grond. Hier serveren ze werkelijk overheerlijke spareribs. Als je na 5 uur de trap oploopt kom je in een heuse cocktailbar. Op deze plek...

lees meer ›

Hier proef je de mix van gerechten uit de hele wereld!

Mr. Mofongo heeft een internationale look en er hangt een Bourgondische sfeer. Dit valt te verklaren doordat het restaurant is gebaseerd op Mr. Mofongo, een ontdekkingsreiziger met een Bourgondische levenswijze en een liefde voor bijzondere gerechten. Samen hebben zij gewerkt aan het ontstaan van dit restaurant, en tot op de dag van vandaag zijn de gerechten op de kaart nog geïnspireerd door Mr. Mofongo.

Mr. Mofongo heeft een heel groot aanbod aan gerechten van over de hele wereld, van Aziatisch tot Italiaans tot puur Hollands.
Bij Mr. Mofongo proef je in zekere zin ook veel eigenheid. Ze doen bijvoorbeeld mayonaise in lege sinaasappel schillen. Net allemaal wat aparter en wat eigenwijzer.

Deze eigenwijsheid is voor de lunch te proeven van 12.00 tot 16.30. Voor het diner is de keuken geopend van 17.00 tot - 22.00.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Mr. Mofongo

Mr. Mofongo
Oude Boteringestraat 26
9712 GJ Groningen

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

050-3144266

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten