Uit met kinderen regio Utrecht: Deze dierenweide werd 2e beste vrijwilligersorganisatie van Utrecht

Nieuw Rotsoord in Utrecht

Beoordeling: (2) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(143)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
5 februari 2014

Voor iedereen die even de drukke stad wil verlaten is Nieuw Rotsoord die ideale oplossing. Je komt terecht in een hele gezellige omgeving waar de natuur en dieren je tegemoet lachen. De vrijwilligers werken hard om deze leuke plek te laten bestaan. Er is een leuk thee huisje waar je even kan zitten om iets te drinken en te genieten. Rotsoord is een echte aanrader als je even de natuur in wil.

lees meer ›

Alles hangt hier met elkaar samen: ontspanning en inspanning, recreatie en educatie

Op Nieuw Rotsoord hangt alles met elkaar samen. Ontspanning en inspanning, recreatie en educatie. Je kunt er in het gras, onder de bomen liggen, thee drinken op het terras, maar ook de konijnen knuffelen, de bloemperken schoffelen, op het klimrek klauteren, een deur verven of je verbazen over de vele soorten kippen. Wie graag met kruiden werkt, kan zich uitleven in de kruidentuin of in de heemtuin. 

Kinderen kunnen voor slechts 7,50 euro een moestuintje huren. Er worden momenteel meer dan 50 kindermoestuinen verhuurd. Het geld dat wordt verdiend met de verhuur van kindertuinen en de verkoop van de eigen producten is nodig voor de verzorging van de dieren. 

Sinds de opening op 28 augustus 2004 is dierenweide Nieuw Rotsoord een trefpunt voor jong en oud. Het succes van Nieuw Rotsoord is te danken aan meer dan vijftig vrijwilligers en een betaalde beheerder. Nieuw Rotsoord is zo goed van start gegaan, dat het al in het jaar van oprichting de tweede prijs voor beste vrijwilligersorganisatie van Utrecht kreeg.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Nieuw Rotsoord

Nieuw Rotsoord
Briljantlaan 101
3523 CD Utrecht

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0302541662

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten