Ontspanning regio Rotterdam: De huidspecialist van Europese huidtypes tot Mediterraanse huidtypes

NQ Cosmetics in Rotterdam

Beoordeling: (3) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(111)

Gespot door: Berenice Barbosa
29 januari 2014

Deze salon vind ik er echt uitspringen! Ik bedoel ze maken hun eigen producten, vele andere salons werken daarmee. En ze hebben echt verstand van allerlei verschillende huidtypes, wat je achtergrond ook is. Daarnaast is het een hele luxe salon, je voelt je echt een prinses als je hier behandelt wordt.

lees meer ›

Moderne allround beautysalon gevestigd in het hart van het centrum van Rotterdam.

NQ Cosmetics kan met recht een beautyexpert genoemd worden. Deze beautysalon heeft namelijk een eigen laboratorium waar ze voor een groot scala aan beautysalons en andere cosmeticabedrijven beautyproducten en produceren. Met een luxe salon in het V&D gebouw in Rotterdam en een eigen productlijn is NQ vooruitstrevend, innovatief en betrouwbaar. 

Anti-aging, nu met 30% korting oftewel 59,50 euro

NQ gebruikt hoogwaardige, natuurlijke producten die de aanmaak van o.a. collageen stimuleren. De behandeling is zeer uitgebreid en bestaat uit een volledige gezichtsbehandeling met diepte peeling, inclusief decolleté, een bindweefsel massage en een verjongende gezichtsmassage. Na de behandeling zie je er jonger en frisser uit.

Lipossage, nu met 30% korting voor 39 euro

Een unieke massage waar gebruik gemaakt wordt van huid rollende technieken en stevige drukgrepen. Dit zorgt voor betere doorbloeding in de huid en verminderd verzuring van spieren en bindweefsel. De huid wordt strakker en soepeler en onderhuids vet wordt losgemaakt en op een natuurlijke wijze afgevoerd. Dé manier om eindelijk eens echt resultaat te zien tegen cellulitis en of een slappe buik. Ook zadelheupen worden er mee geholpen! Resultaat verkrijg je al na enkele behandelingen, maar na een tweewekelijkse kuur behandeling van minimaal 20 behandelingen zie je het beste resultaat.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit NQ Cosmetics

NQ Cosmetics
Hoogstraat 1227 ( 2e etage V&D gebouw, naast roltrappen en lift, t.o. H&M )
3011 PM Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104122832

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten