Eten en drinken regio Schipluiden: Magisch restaurant in oud kerkje met groenten uit eigen tuin

Restaurant de Herdershof in Schipluiden

Beoordeling: (6) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 250 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(252)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
22 januari 2014

De leukste plekjes vind je nog altijd als ze door getipt worden door een bekende van de plek. Zoals ook deze bijzondere plek. In de oude, onlangs gerenoveerde kerk zit een biologisch restaurant gevestigd. Als je klaar bent met eten moet je absoluut nog even een kijkje nemen in de kerk. Probleem dit wel geheel op eigen risico. Oja: met lekker weer kun je in het de prachtige tuin zitten. Een absolute aanrader om even lekker tot rust te komen. Oja: vergeet niet de kerktoren klimmen via de...

lees meer ›

Rustige spot waar je kunt smullen, tot rust kunt komen en genieten van de natuur

Een mens moet af en toe de dag plukken. Restaurant de Herdershof -  op de bourgondische buitenplaats 'Op Hodenpijl' - is hier uitermate geschikt plekje voor. Dit is een magisch restaurant, gevestigd in de serre naast een oud kerkje. Gevestigd in Midden-Delfland - de groene achtertuin van steden als Delft, Den Haag en Rotterdam. Op het hele terrein komen vier gebouwen en twee tuinen komen natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar. Wij willen ons licht laten schijnen op het biologische restaurant.

De stal en moestuin - open voor het publiek - voorzien het restaurant van eieren, vlees (varkensvlees uit eigen stal!) en groenten. Restaurant de Herdershof kiest voor gezond eten met verse seizoens- en streekproducten, die gemaakt zijn met respect voor de natuur. De verse groenten worden ook in de winkel bij de ingang van het restaurant verkocht.

Het kiezen van de kaart is moeilijk, want er zijn erg veel lekkere gerechten die je kunt kiezen. Naast de heerlijke gerecht moet je hier gewoon heen gaan voor een stukje bezinning en genieten.

Tip: je kunt sfeervol overnachten kan in de B&B Herberg op het landgoed!

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Restaurant de Herdershof

Restaurant de Herdershof
Rijkstraatweg 20
2636 AX Schipluiden

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0153801840

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten