Eten en drinken regio Rotterdam: Dineren in zeecontainers aan de Maas, onder bezielende leiding van chef Frank Knol

Paviljoen Wijn of Water in Rotterdam

Beoordeling: (5) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(102)

Gespot door: Berenice Barbosa
24 februari 2014

Absoluut bijzonder! Dit restaurant dat gebouwd is in een aantal opgestapelde oude zeecontainers. Maar wees niet bang het ziet er binnen echt prachtig uit! En de chef maakt er de meest heerlijke gerechten klaar, Michelinsterren niveau tegen een eerlijke prijs!

lees meer ›

Panoramisch uitzicht op de Rotterdamse haven

Paviljoen Wijn of Water staat onder bezielende leiding van chef Frank Knol. Deze zaak ligt prachtig aan de Maas op de upcoming Lloydpier in Rotterdam. Met een prachtig groot terras en lounge hoek achter het resaturant van op elkaar gestapelde blauwe zeecontainers. Ook heb je een prachtig uitzicht uitzicht op de haven. Voor sommigen is dit misschien wel het meest Rotterdamse plekje van de stad. De sfeer is ongedwongen en de bediening no-nonsens, maar absoluut aangenaam correct.

Wijn of Water heeft een spannende kaart en wisselende gerechten voor lunch en diner. Alle gerechten zijn in kleine en grote porties te bestellen, Er wordt regelmatig gewisseld van gerechten en de chefs werken uitsluitend met verse seizoenproducten. Deze zaak heeft zijn eigen parkeerterrein waarop je gratis kunt parkeren.

Ze houden de kaart simpel, wisselen vaak van gerechten en werken zoveel mogelijk met producten van het seizoen. De chef Frank Knol staat, na lange tijd over de hele wereld gekookt te hebben, achter de kachel en vertaalt deze ervaring in zowel eigenwijs eten als in traditionele gerechten uit alle windstreken.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Paviljoen Wijn of Water

Paviljoen Wijn of Water
Loods Celebes 101
3024 EJ Rotterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0104783006

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten