Eten en drinken regio Amsterdam: Johannes van Dam gaf een 9 aan het malse Wagyu rundvlees bij Restaurant Pica Pica

Pica Pica in Amsterdam

Beoordeling: (1) Bedankt voor je beoordeling!

Meer dan 100 keer op gestemd!

Stem nu!
 

(107)

Gespot door: Marthine Ruitenberg
31 januari 2014

Dit is echt een uitzonderlijk goed Tapas restaurant! Ze hebben niet alleen de bekende tapasgerechten, maar ook hun eigen culinaire hoogstandjes. Het is absoluut een traktatie om hier al die heerlijke, kleine gerechtjes te eten. Ze zijn door Iens - DE culinaire site van Nederland - niet voor niets uitgeroepen tot het beste Spaanse restaurant van ‘Iens Toppers 2012’. Aanrader!

lees meer ›

Alleen scharrelvlees en vis dat verantwoord is gevangen

Bij restaurant Pica Pica is de keuken onder leiding van De Catalaanse chef-kok Georg Pastor. Deze superkok maakt op creatieve wijze gebruik van seizoensgebonden en eerlijke producten.

In zijn keuken wordt alleen scharrelvlees gebruikt en de vis die hij serveert, is verantwoord gevangen. De menukaart van Pica Pica is prachtig en uitgebreid met veel klassieke en excentrieke tapas; daarnaast zijn er ook maaltijden te bestellen als Paella, Arroz Negro en - uiteraard - de Sirloin steak van het Wagyu rund.

In de gastrobar, inmiddels een bekend fenomeen in Spanje, kun je tapas eten van een hoger culinair niveau dan gebruikelijk is in Spaanse restaurants in Nederland. Voor de mensen die liever thuis van de tapas genieten, heeft het restaurant een ‘take away’. Alle klanten worden in elk seizoen door Pica Pica verrast met nieuwe creaties.

Geïnspireerd geraakt? Reserveer nu je plekDeel dit gespotte plekje met je vrienden.

Hier zit Pica Pica

Pica Pica

Amsterdam

Venster sluiten

Telefonisch reserveren kan via

0204652010

Bezoek de website van dit bedrijf

Bedankt voor je stem

Deel dit gespotte plekje met je vrienden.

Als eerste op de hoogte van nieuwe bijzondere plekken?

Mis niets en schrijf je inVenster sluiten